queen b

Najiskreniji intervju do sada: Bijonse otkrila sve detalje dramatičnog porođaja! (FOTO)

Zvezda septembarskog izdanja 'modne biblije' je slavna Bijonse, pevačica, majka, preduzetnica i supruga kojoj je Ana Vintur odlučila da nakratko prepusti uredničku palicu.

Vip priča
15:20h Autor:
Najiskreniji intervju do sada: Bijonse otkrila sve detalje dramatičnog porođaja! (FOTO)
Bijonse, Foto: Profimedia

U svetu modnih časopisa, dobro je poznata važnost septembarskog izdanja, kojim se predstavljaju novi trendovi, u kojem se nalaze najvažniji intervjui i čiju naslovnicu krasi osoba kojoj urednik želi da iskaže veliku čast. Tu tradiciju danas kopiraju mnogi magazini, ali pokrenuo ju je slavni Vog koji septembar smatra najvažnijim mesecom u godini.

Ana Vintur, legendarna urednica 'modne biblije' je ove godine za naslovnicu odabrala Bijonse, pevačku zvezdu, majku i preduzetnicu koja je uzor mnogim ženama širom sveta.

Odobrila Ana Vintur: Prve fotografije venčanice ćerke kraljice mode! (FOTO)

Premda ovo nije prva naslovna strana koju je Bijonse snimila za Vog, svakako je najvažnija, jer joj je Vintur prepustila ulogu urednice, pa je pevačica imala priliku da odabere fotografa koji ju je snimao i da se odluči koje će se sve fotografije naći na stranicama prestižnog modnog magazina.

Ana Vintur je razbucala svoj i njegov brak: Njihova vanbračna afera je izazvala skandal neviđenih razmera! (FOTO)

A post shared by Beylite (@beylite2.0) on

Svoju priliku je tako dobio 23-godišnji Tajler Mičel, koji je, zahvaljujući Bijonse, prvi afroamerički fotograf zaslužan za naslovnu stranu septembarskog izdanja u 126-godišnjoj istoriji Voga.

Ana Vintur, beskompromisna rospija: Tajna uspeha urednice Voga!

A post shared by Nini Barbaqadze (@ninivibes) on

Uz fotografije, pevačica je imala pravo da odluči kako će biti napisan tekst koji prati fotografije pa je za sagovornicu odabrala Klover Houp pa se raspričala o trudnoći, majčinstvu, kilogramima, svom putovanju kroz život, poreklu i veri u mlade umetnike.

"Nakon prvog porođaja verovala sam u ono što je društvo govorilo o tome kako bi moje telo trebalo da izgleda. Svalila sam na sebe pritisak da moram da skinem kilograme u roku od tri meseca, i čak sam dogovorila malu turneju kako bi bila sigurna da ću to postići. Kad sada razmišljam o tome mislim da sam bila luda. Još sam dojila kad sam nastupala u Atlantik Sitiju 2012. godine. Nakon rođenja blizanaca promenila sam pristup".

Visoka moda i Oskar oduvek su išli ruku pod ruku: Pogledajte sve kultne toalete sa crvenog tepiha! (FOTO)

A post shared by BeyStanPT (@beystanpt) on

Za Vog je otkrila i do sada nepoznat podatak da su ona i blizanci pre samog porođaja bili u opasnosti.

"Imala sam 109 kilograma kad sam rodila Rumi i Sira. Bila sam sva natekla od toksemije i morala sam da ležim više od mesec dana. Moje zdravlje i zdravlje moje dece bilo je ugroženo pa sam morala da idem na hitan carski rez. Suprug je tada bio pravi vojnik i moj kamen oslonac. Srećna sam što sam mogla da svedočim njegovoj snazi i evoluciji u ulozi muškarca, najboljeg prijatelja i oca. Ja sam bila u fazi preživljavanja i tek sam nekoliko meseci nakon svega uspela da shvatim šta se sve dogodilo. Danas imam nit sa svim roditeljima koji su proživeli slično. Nakon carskog reza, trup sam osećala drugačije. To je velika operacija. Mislim da mnogi to ne razumeju. Za vreme oporavka, sama sam sebi pružala ljubav i brigu, i prihvatila sam svoje obline. Nakon šest meseci postala sam privremeni vegan, prestala da pijem kafu, alkohol i voćne sokove. Ali bila sam strpljiva i uživala u svojim oblinama. Svidele su se i mom suprugu i deci", ispričala je 36-godišnja pevačka zvezda.

Amal Kluni u još jednom savršenom izdanju: Letnja haljina koja telu daje obline! (FOTO)

Najslađi blizanci svetskog džet seta: Bijonse objavila sliku svoje dece sa letovanja (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs