Italijansko venčanje

Odobrila Ana Vintur: Prve fotografije venčanice ćerke kraljice mode! (FOTO)

I dok su u Italiji uhvaćeni kako izlaze iz crkve, o njihovom njujorškom venčanju ne zna se mnogo, osim da je održano na imanju Ane Vintur

Moda
Autor:
Odobrila Ana Vintur: Prve fotografije venčanice ćerke kraljice mode! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon venčanja u Njujorku koje je ostalo obavijeno velom tajne, ćerka Ane Vintur i sin France Socani svoje drugo venčanje – u njegovoj rodnoj Italiji – nisu uspeli da sakriju.

Intimna ceremonija održana je u crkvi u italijanskom Portofinu nije prošla neprimećeno iako uz mladence nije bilo mnogo zvanica. Bez velike pompe su Bi Šefer, ćerka Ane Vintur, i Frančesko Karocini, sin France Socani, još jednom su razmenili zavete.

Ana Vintur je razbucala svoj i njegov brak: Njihova vanbračna afera je izazvala skandal neviđenih razmera! (FOTO)

foto: Profimedia

Za drugo venčanje je ćerka jedne od najmoćnijih žena u svetu mode odabrala je boho venčanicu s lepršavim rukavima, a kosu i ramena je prekrila bogato ukrašenim velom. Od nakita se isticao lančić s priveskom u obliku krsta, a haljina dužine do članaka je otkrivala njene zlatne sandale s niskom blok petom.

Modni vodič Ane Vintur: Pravila dame koja diktira modne trendove! (FOTO)

foto: Profimedia

I dok su u Italiji uhvaćeni kako izlaze iz crkve, o njihovom njujorškom venčanju ne zna se mnogo, osim da je održano na imanju Ane Vintur. Brak Bi Šefer (30) i Frančeska Karocinija (34) spojio je dve modne dinastije, a da im sve bude savršeno nedostajala je samo Franca Socani, bivša urednica italijanskog izdanja magazina Vog koja je preminula pre dve godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs