U strogoj tajnosti

Spoj dve modne dinastije: Udala se ćerka Ane Vintur! (FOTO)

Bi Šefer i Frančesko Karocini dugo su skrivali svoju vezu, a da je između sina France Socani i ćerke Ane Vintur planula ljubav postalo je jasno tek u oktobru 2016.

Star wedding 12.07.2018. - 10:47h Autor: gloria.hr
Foto: Profimedia

Sve zvanice se morale da isključe svoje mobilne telefone na venčanju ćerke Ane Vintur koje je održano ovog vikenda u Njujorku pa su samo retki detalji poznati o venčanju koje je spojilo dve modne dinastije. Naime, Bi Šefer (30), ćerka urednice američkog izdanja magazina Vog, udala se za Frančeska Karocinija (34), sina France Socani, bivše urednice italijanskog izdanja modne biblije koja je preminula pre dve godine.

 

Ana Vintur, beskompromisna rospija: Tajna uspeha urednice Voga!

foto: Profimedia

Naravno da je na venčanju bila sva modna elita, ali nikakve fotografije s luksuznog događaja, održanog u domu Ane Vintur na Long Ajlendu, nisu objavljene na društvenim mrežama pa, osim lokacije, nisu poznati nikakvi detalji. Mnogi bi želeli da znaju ko je dizajnirao venčanicu ćerki jedne od najmoćnijih žena u svetu mode te se nadaju kako će fotografije osvanuti u novom izdanju prestižnog modnog magazina.

 

Modni vodič Ane Vintur: Pravila dame koja diktira modne trendove! (FOTO)

foto: Profimedia

Bi Šefer i Frančesko Karocini dugo su skrivali svoju vezu, a da je između sina France Socani i ćerke Ane Vintur planula ljubav postalo je jasno tek u oktobru 2016. kada je ona stigla na predstavljanje njegovog filma - dokumentarca o njegovoj mami, urednici italijanskog izdanja Voga, koja je u decembru te godine preminula. Svoju veridbu se potvrdili početkom 2017. godine, a Bi je verenički prsten pokazala tek na ovogodišnjoj Met Gali.

 

Iako fotografskih dokaza da se udala nema, Bi je na svom Instagram profilu promenila prezime i svima dala do znanja da je svom vereniku prošlog vikenda rekla "da".

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...