pogledajte

Sindi Kraford (52) u najboljoj kombinaciji koju ćete danas videti: Pink odelo! (FOTO)

Nove proizvode iz svoje beauty kolekcije 'Meaningful beauty' Sindi je predstavila u ženstvenom odelu jarko ružičaste boje. Za ručak s damama iz beauty industrije odabrala je šik restoran pod nazivom 'While We Were Young'.

Moda
10:04h Autor:
Sindi Kraford (52) u najboljoj kombinaciji koju ćete danas videti: Pink odelo! (FOTO)
Sindi Kraford, Foto: Profimedia

Poznate dame s A-liste ovih se dana ne skidaju iz moćnih odela koja u isto vreme izgledaju elegantno i seksi.

U proteklih desetak dana u odličnim su odelima snimljene Megan Markl, Blejk Lajvli i Dženifer Lav Hjuit, a sada se vojsci obožavateljki i praktične poslovne kreacije pridružila i Sindi Kraford.

52-godišnja lepotica, koja je modnim pistama žarila i palila devedesetih godina, odličan smisao za modu pokazala je u pantalonama na crtu, dužine do gležnja i povećem blejzeru kojem je podvrnula rukave.

foto: Profimedia

Odelo u šokantno ružičastoj nijansi majka nove manekenske nade Kaje Gerber, obukla je uz crni slip top s čipkom i sandale s tankim kaiševima. Crnu torbu potpisuje, naravno, kuća Guči, čijim kreacijama poznati ne mogu da odole već nekoliko sezona.

Ovako doterana, Sindi je predstavila novu kolekciju svog kozmetičkog brenda "Meaningful Beauty", u predivno uređenom restoranu u Njujorku gde je dočekala odabrane poslovne žene i influensere.

Svoje gošće Sindi je počastila ručkom i novim proizvodima, namenjenim postizanju mladolikog izgleda, a podelila je i nekoliko beauty saveta koje je naučila u dugogodišnjoj karijeri.

Nakon 23 godine otkriven razlog raspada braka Sindi Kraford i Ričarda Gira: Njihova veza je bila paravan? (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs