Modna inspiracija

Ovako se Dankinje oblače na prelaznom periodu: Majstori savršenog stila! (FOTO)

Inspiracija za najbolje odevne kombinacije koje ćemo nositi pre nego što jesen zvanično počne stiže nam sa ulica Kopenhagena

Moda
Autor:
Ovako se Dankinje oblače na prelaznom periodu: Majstori savršenog stila! (FOTO)
Foto: Profimedia

Moderne dame iz Danske imaju savršeno znanje i umeće kada je reč o sklapanju efektnih i raznobojnih dnevnih kombinacija, piše Lepa & Srećna.

Skandinavke preferiraju minimalizam i praktičnu modu. Međutim, Dankinje prate trendove, te ne zaziru od hrabrih krojeva što će dame koje vole da eksperimentišu umeti da cene. Širi krojevi i kvalitetni materijali su osnova njihovog stila.

Komad odeće bez kojeg jesen ne sme da prođe: Ide bukvalno uz sve, nosimo ga na 100 načina! (FOTO)

Pantalone koje biraju su mahom blago zvonaste. Najčešće nose pantalone u beloj boji što je sjajna ideja jer su poslednji letnji dani idealni da iskoristimo ovaj klasičan model.

Što se tiče suknji, tu preovladava popularna midi, odnosno suknja srednje dužine. Odaberite lepršave modele kako biste postigle ležeran efekat.

Dezeni su najrazličitiji: tufne, cveće, životinjski print. Nisu zabranjene ni jednobojne suknje ukrašene volanima - naprotiv, one su izuzetno dobrodošle i treba da ih nosite pre nego što hladniji dani stupe na scenu.

Sportsko-elegantni stil Viktorije Bekam: Ovako izgleda njena opuštena dnevna kombinacija! (FOTO)

Slična je situacija i sa haljinama, verzije koje su pogodne za kraj leta su uglavnom duže, a izgled ćete obogatiti dodatkom kariranog sakoa.

Ne plašite se da ukrstite karo šaru sa nekim drugim dezenom jer je ovakav spoj trenutno jako popularan i dobro izgleda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs