Spreman za novi početak

Potpuno promenio izgled: Bali Beg uspeo da se izbori sa depresijom! (FOTO)

Iako je sa suprugom, glumicom planirao desetodnevno letovanje u Grčkoj gde je već uplatio letovanje, predomislio se i ostao u Istanbulu gde se sprema za snimanje nove serije

Vip priča
Autor:
Potpuno promenio izgled: Bali Beg uspeo da se izbori sa depresijom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako je jedan od najpopularnijih turskih glumaca nedavno izjavio kako se povlači iz javnosti, jer pati od depresije, obožavateljke Buraka Ozdživita mogu da odahnu. Teško razdoblje je očigledno iza njega, jer se posvetio novom projektu, a promenio je i imidž.

Životna drama Bali Bega: Zbog teškog perioda glumac se povlači iz javnosti! (FOTO)

"Osećam se depresivno. Treba mi odmor i svakako me u skorije vreme nećete videti da radim", poručio je nedavno Burak Ozdživit, našoj publici poznatiji kao Bali beg iz serije "Sulejman Veličanstveni". Njegovom lošem stanju, pisali su turski mediji, pridoneli su poslovni neuspesi kao i porodična drama povezana s bolesti njegovog tasta pa je odlučio da stane "na loptu". Očigledno je to sada iza njega.

Ima i novi, sveži izgled, a to se prvenstveno odnosi na dužu kosu i puno kraću bradu.

Potpuno prirodna: Ovako izgleda supruga Bali Bega bez šminke! (FOTO)

Iako je sa suprugom, glumicom Fahrije Evdžen planirao desetodnevno letovanje u Grčkoj gde je već uplatio letovanje, predomislio se i ostao u Istanbulu gde se sprema za snimanje nove serije "Osman Gazi" u kojoj mu je ponuđena glavna uloga. Serija čija će tema biti život Osmana Prvog, osnivača Osmanskog carstva. Lik koji će Burak glumiti, Osman Prvi, bio je sin Ertugrula Gazija.

Slavna Hurem živi potpuno opušten život: Vozi se gradskim prevozom, sama odgaja ćerku! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs