Iznenadna poseta

Pred kraljevsko venčanje posetila Beograd: Evo šta je britanska princeza radila u srpskoj prestonici! (FOTO)

Pored toga što priprema svadbu koja će se održati početkom oktobra, verovatno se pitate šta radi u Beogradu

Vip priča
Autor:
Pred kraljevsko venčanje posetila Beograd: Evo šta je britanska princeza radila u srpskoj prestonici! (FOTO)
Foto: Profimedia

Princeza Judžin pored toga što se priprema za sopstvenu svadbu o kojima mnogi bruje, juče je imala priliku da poseti Beograd.

Ona je jedna od članica britanske kraljevske porodice, koja nema kraljevska zaduženja i vodi malo jednostavniji život. Pored toga što priprema svadbu koja će se održati početkom oktobra, verovatno se pitate šta radi u Beogradu, piše Glossy.

Princeza je došla u posetu nevladinoj organizaciji koji se bavi zaštitom žena od nasilja, ali je tokom boravka odlučila da obiđe još neke nevladine organizacije.

Judžin je pričala sa aktivistkinjama o radu samih organizacija, a uz to je obišla objekte i upoznala se sa radom istih.

Kraljičine unuke - Beatris i Judžin otvorile dušu: Zbog ruganja i vređanja često smo plakale, nije lako imati karijeru i biti princeza!

Britanija bruji o ovom kraljevskom venčanju princeze Judžin od Jorka i Džeka Bruksbenka u Vindzoru, koji planiraju da stanu na ludi kamen u istoj kapeli u kojoj su se ove godine venčali princ Hari i Megan Markl.

Ako se pitate zbog čega, za početak možemo vam reći da je razlika između ova dva mladenca velika, a i pre nekoliko dana zavrtela se diskusija u britanskim medijima povodom trošenja novca za ovu proslavu.

Naime, princeza planira fizičko obezbeđenje u vrednosti od 2 miliona funti, što se nije dopalo političarima i javnosti. Venčanje će platiti kraljica Elizabeta II, dok će roditelji princa od Jorka zajedno sa njegovom bivšom ženom, Sarom Ferguson, platiti prijeme koji će se održati tokom petka i subote.

Unuka kraljice Elizabete prvi put o svojoj borbi za zdravlje: Ponosno s vama mogu da podelim ovo!

Fizičko obezbeđenje koje će biti na venčanju princeze od Jorka će koštati preko dva miliona funti što je dosta razbesnelo javnost. Najviše je primedbi je i zbog toga što će na ovom venčanju biti više zvanica nego što ih je bilo na venčanju u maju.

U još jedan od možda prekornih troškova na teret poreskih obveznika, koji se smatra nepotrebnim spada i zahtev njenog oca, princa od Jorka, koji želi istu procesiju u kočijama kao što su je imali Hari i Megan.

Još jedna od kritika jeste ta što Judžin nije član porodice koji aktivno učestvuje kao predstavnik kraljice na raznim zvaničnim događajima.

Zvanica će biti oko 850, dok će 1200 običnih građana će imati priliku da posmatra venčanje u samoj kapeli.

Od poznatih na venčanju će prisustvovati Bekamovi, Elton Džon, Klunijevi i Robi Vilijams sa ženom Ajdom, a Eli Gulding će imati tu čast da peva na venčanju ovog britanskog para.

Sestra princa Harija u svemu kopira snaju: Imaće identične detalje na svom venčanju kao i Megan Markl!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs