Skrenula pažnju na ozbiljno stanje

Unuka kraljice Elizabete prvi put o svojoj borbi za zdravlje: Ponosno s vama mogu da podelim ovo! (FOTO)

Iako nismo navikli da članovi britanske kraljevske porodice s javnošću dele najteže životne trenutke, unuka kraljice Elizabete, princeza Judžin odlučila je, čini se, da to promeni. Na svom Instagram profilu po prvi put je otkrila sa čime se godinama bori

Vip priča
Autor:
Unuka kraljice Elizabete prvi put o svojoj borbi za zdravlje: Ponosno s vama mogu da podelim ovo! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Otkako je još početkom marta, u potpunosti netipično za pripadnicu britanske kraljevske porodice, princeza Judžin, unuka kraljice Elizabete, otvorila svoj službeni profil na Instagramu, ona ga koristi kako bi promovisala organizacije, humanitarne organizacije, ali i ukazala na brojne probleme.

foto: Reuters / Pool

Povodom dana posvećenog obolelima od skolioze, princeza Judžin je sa svetom podelila i svoje privatne rendgenske snimke koji jasno otkrivaju da se među istima nalazi i ona. Skolioza je iskrivljenje kičme s prisutnom rotacijom i torzijom pršljenova.

Brak koji je obećavao završio se skandalom: Buran život kraljičinog sina Endrjua! (FOTO)

foto: AP / Kirsty Wigglesworth

Hirurškom korekcijom princezi Judžin su duž vrata i kičme lekari ugradili metalne šipke, kojom se osigurava unutrašnja podrška kojom se ispravlja zakrivljenost, što je vidljivo na priloženom rendgenskom snimku.

"Danas je Međunarodni dan posvećen obolelima od skolioze, a ja s ponosom s vama mogu da podelim po prvi put svoje rendgenske snimke. Isto tako želim da odam priznanje neverovatnom timu Nacionalne kraljevske ortopedske bolnice, koji neumorno rade, spasavaju živote i pomažu ljudima da žive normalno. Pomogli su i meni, zato sam ponosna što sam postala njihov pokrovitelj", stoji u objavi ispod fotografije.

Mislite da je britanskoj kraljevskoj porodici lako? Ove obaveze moraju da ispune svakodnevno! (FOTO)

Inače, princeza Judžin je ćerka drugog kraljičinog sina, princa Endrjua i Sare Ferguson i na jesen se udaje za verenika Džeka Bruksbenka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs