Najopušteniji kraljevski par

Kraljevska porodica na odmoru: Princ i princeza potpuno opušteni uživaju sa decom! (FOTO)

Švedska kraljevska porodica, uopšteno je drugačija od mnogih drugih evropskih porodica plave krvi

Vip roditelji 03.07.2018. - 12:02h Autor: Yumama.com
Foto: Profimedia

Svima je potreban predah i odmor, pa i članovima kraljevskih porodica, za koje važi neko uvreženo mišljenje da im je u životu lako. Međutim, čak i ako ne idu svaki dan na posao i ne rade po osam sati, svi roditelji znaju da, pošto imaju decu, to je češće napornije, a sigurno zahtevnije, od bilo kog drugog posla, piše Yumama.

 

Potpuno netipičan princ: Za razliku od pripadnika britanske monarhije, živi sasvim opušteno i zovu ga kraljem selfija! (FOTO)

 

A post shared by X-u-i-n (@xuin10) on

Švedska kraljevska porodica, uopšteno je drugačija od mnogih drugih evropskih porodica plave krvi. Oni žive uobičajenim životom, deca im idu prevozom u školu, i prave nestašluke kao da rastu u bilo kojoj drugoj kući, bez uštogljenosti i neprimerenih strogih pravila ponašanja.

 

Najopuštenija kraljevska porodica na svetu: Žive život kao svi obični smrtnici! (FOTO)

Čak i odmaraju poput "običnog" naroda.

 

Naime princ Karl Filip, vojvoda i Vermlanda, sin kralja Karla XVI, sa svojom prelepom suprugom, inače švedskom miljenicom, princezom Sofijom, trenutno se nalazi na odmoru u Francuskoj.


Nekad divlja, gola i razuzdana, danas postala princeza: Životni put Sofije od Švedske! (FOTO, VIDEO)

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Naime, fotografije sa plaže, na kojima je ovaj kraljevski par sa svoje dvoje dece, princom Aleksandrom i princom Gabrijelom, dospele su do očiju javnosti, a nas su, neodoljivo podsetile na neka od naših letovanja. Sasvim obično i sa puno igračaka, podređeno deci.

 

Svuda razbacane kantice, lopatice, lopte na naduvavanje i mama bez šmike i frizure i tata koji se sa naslednicima oprezno igra u vodi - da li vam pomalo liče na vas?

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...