Voli mini haljine

Brižit Makron dočekala fudbalere: Gole noge za poziranje sa trofejom! (FOTO)

Mladalačkim stilom, rušenjem predrasuda i kršenjem nepisanih modnih pravila Brižit Makron je itekako uspela da se istakne u svetu prvih dama

Star look
Autor:
Brižit Makron dočekala fudbalere: Gole noge za poziranje sa trofejom!  (FOTO)
Foto: Profimedia

U ulozi domaćice, 65-godišnja supruga francuskog predsednika u Jelisejskoj palati je dočekala fudbalsku reprezentaciju Francuske koja se na Svetskom prvenstvu u Rusiji okitila zlatnom medaljom u finalu s Hrvatskom.

Uvažene goste u pratnji supruga, predsednika Emanuela Makrona, Brižit je dočekala u izdanju tipičnom za njen stil oblačenja.

Žene čelnika NATO-a na zajedničkoj večeri: Melanija romantična i moderna, Brižit Makron strogo poslovna! (FOTO)

foto: Profimedia

Prema medijskim napisima, elegantnu mornarskoplavu haljinu iznad kolena viđenu na prvoj dami Francuske potpisuje njena omiljena modna kuća Luj Viton, a ističe se strukiranim krojem i detaljem naglašenih šavova.

Posetila Putina: Brižit Makron pokazala noge i pohvalila se zanimljivim modnim detaljem! (FOTO)

foto: Profimedia

Mladalačkim stilom, rušenjem predrasuda i kršenjem nepisanih modnih pravila Brižit Makron je itekako uspela da se istakne u svetu prvih dama, a formalno izdanje za doček francuske fudbalske reprezentacije zaokružila je modelom salonki u neutralnoj boji i upečatljivim srebrnim nakitom.

Najseksepilniji telohranitelji na političkoj sceni: Obezbeđenje Brižit i Makrona zaludelo svet! (FOTO)

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Osim predstavnika francuske fudbalske reprezentacije, koji su u Jelisejsku palatu stigli sa replikom Fifinog trofeja, velikoj proslavi u predsedničkoj rezidenciji prisustvovale su i supruge francuskih fudbalera u društvu dece.

Modni fetiš Brižit Makron: Prva dama Francuske ne može da odoli ovim komadima! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs