Čuva ih u strogoj tajnosti

Misterija Putinove porodice: Bivša žena, ljubavnica, nepoznat broj dece, ovo su dve ćerke o kojima govori! (FOTO)

Ne samo da je od medija sakrio svoje dve odrasle ćerke - Mariju u Katerinu, već se ćuti i o najvećoj tajni o kojoj mediji već godinama šuškaju - o takozvanoj Prvoj ljubavnici Rusije

Vip roditelji
19:04h Autor:
Misterija Putinove porodice: Bivša žena, ljubavnica, nepoznat broj dece, ovo su dve ćerke o kojima govori! (FOTO)
Foto: Profimedia

Šta znate o porodici Vladimira Putina?

U svetu u kom živimo, čini se neverovatnim da je čitava jedna porodica uspela da izbegne pažnju gotovo 20 godina. No čini se da je Putinu upravo to uspelo.

Naime, na internetu nema službenih fotografija dece ruskog vođe, a postoje i rasprave oko njihovih stvarnih imena. Takođe, nikad nije potvrđeno koliko tačno potomaka Putin ima.

Ne samo da je od medija sakrio svoje dve odrasle ćerke - Mariju u Katerinu, već se ćuti i o najvećoj tajni o kojoj mediji već godinama šuškaju - o takozvanoj Prvoj ljubavnici Rusije, Alini Kabaevi, i dvoje dece koje mu je možda rodila, a možda i nije, piše Whimn.com.au.

"Ponosan sam na njih"

Putin se toliko drži svog plana da ne otkriva ništa o svojoj porodici da je 2015. u jednom od retkih komentara o ćerkama šokirao publiku više nego svojim mislima o spoljnoj politici ili korupciji.

"Žive u Rusiji i nikad nisu živele drugde trajno", rekao je, bez ekspresije na licu, što se spekulira da je rezultat zatezanja lica i injekcija botoksa. "Studirale su samo na ruskim univerzitetima. Ponosan sam na njih. Nastavljaju da studiraju i rade. Moje ćerke tečno govore tri evropska jezika. Jedna od njih čak govori jedan ili dva orijentalna jezika. Prave svoje prve korake i uspešne su".

Zatim je završio i ostavio svet da se pita o životu dve mlade žene, kojima na društvenim mrežama nema ni traga ni glasa.

Devojke je Putin dobio u prvom braku, s bivšom stjuardesom. Ljudmila Škrebneva i Vladimir Putin venčali su se 1983, a sve do potvrde njihovog rastanka 2013. godine, ona nije viđena u javnosti.

Povratak Ljudmile, bivše žene koju je Putin izbrisao: Isplivali detalji 4 godine od razvoda! (FOTO)

Putin i Ljudmila
Putin i Ljudmilafoto: Profimedia

Plesačica i doktorka

Kako su njegove ćerke odrastale, često su se pojavljivale glasine o njima. 2016. godine na internetu su se pojavile fotografije Marije, čiji je nadimak navodno Maša. Bile su to prve fotografije danas 32-godišnje Marije otkako se Putin dograbio pozicije moći 1999. godine.

Putin odobrio zakon: Žena ima pravo da ubije čoveka koji ju je silovao!

foto: Printscreen Youtube / EasyTech
foto: Printscreen Youtube / EasyTech

Tada se pisalo i kako je studentinja medicine moskovskog Univerziteta živela život na visokoj nozi, ploveći mega jahtama sa svojim holandskim mužem Joritom Fansenom, s prijateljima koji uključuju gej fitnes trenera iz Londona i umetnicu (neugodno zbog homofobnog stava njenog oca). Prema nekim izvorima Maria i Jorit imaju ćerku, što Putina čini tajnim dedom.

Njena mlađa sestra, Katerina je rok en rol plesačica, s osvojenim petim mestom na takmičenju u Švajcarskoj. 30-godišnjakinja je uzela prezime bake sa majčine strane, Tikonovna , kako bi lakše čuvala anonimnost. Zapravo, Kremlj nikad nije potvrdio da je plesačica zapravo Putinova ćerka iako je to prihvaćeno u Moskvi.

I za to im je kriv Putin: Ruski predsednik platio Anđelini Džoli da objavi vest o razvodu baš sad!

foto: Printscreen Youtube / EasyTech
foto: Printscreen Youtube / EasyTech

Udata za ruskog milijardera Kirila Šamalova, kad ne pleše, navodno je zadužena za 1,7 milijardu dolara vrednu ekspanziju moskovskog državnog univerziteta.

Misterija "ljubavnice"

Tu je zatim i Alina Kabaeva, koja bi mogla biti Putinova devojka, verenica ili čak žena. Niko zapravo ne zna koji je njihov status, ali se ona s njim povezuje od 2008. godine kad je još uvek bio u braku.

Olimpijska osvajačica zlata u ritmičkoj gimnastici imala je samo 25 godina u vreme kad je bila opsednuta "jakim muškarcima". Kako se Putinov brak raspadao, za Alinu se pisalo da ima sina, Dmitrija, kojeg joj je upravo ruski lider napravio. Glamurozna plavuša u priči za ruski Vog insistirala je kako je on njen sestrić, a ne sin, a u narednih nekoliko godina nije imala veze s Putinom, uprkos stalnim glasinama o njihovom tajnom braku.

Vladimir Putin, čovek koji očarava žene: Dasa bez presedana! (FOTO)

Alina Kabaeva
Alina Kabaevafoto: Profimedia

Nakon što se oprostila od gimnastike, Alina je postala članica parlamenta u Putinovoj stranci Jedinstvena Rusija, 2015. godine sve oči ponovo su bile uprte u nju zbog razloga koji nisu imali puno veze s politikom.

"Devojčica je", vrištala je naslovnica švajcarskih novina Blick, koja je tvrdila da je Putin bio u Švajcarskoj gde mu je rođena ćerka u super tajnoj bolnici.

Naravno, oni su te glasine opovrgnuli, ali Alinino prvo pojavljivanje u javnosti sledeće godine s prstenom na ruci, ponovo je pokrenulo glasine.

Prošlo je više od decenije otkad Alina, nazvana Prvom ljubavnicom Rusije, nije romantično povezivana ni sa kim osim sa Putinom, a u jednom intervjuu rekla je kako je upoznala muškarca "kog jako voli", ali je odbila da ga imenuje.

"Ponekad se osećate tako srećno da se čak osećate i prestrašeno", dodala je.

Ruski novinari tvrde kako je lakše izveštavati o pitanjima nacionalne sigurnosti nego o njegovom privatnom životu, pa se čini da će njegove tajne ostati neotkrivene. Bar još neko vreme.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs