Nova ljubav

Da li je ona nova Putinova ljubav: Slala mu golišave slike dok ga nije osvojila! (FOTO)

O potencijalnim Putinovim ljubavnicama mnogo se špekuliše, ali mlada Alisa izgleda da tajno osvaja predsednika Rusije
Šuška se
11:24h Autor:
Da li je ona nova Putinova ljubav: Slala mu golišave slike dok ga nije osvojila! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Twitter/ Alisa Kharcheva

Kad je mlada, lepa i oskudno odevena Alisa Kharcheva pre tri godine poslala predsedniku Rusije Vladimiru mače za rođendan, mnogi su kolutali očima na njen očajnički način privlačenja pažnje. Mnogi su bili uvereni da Putin u gomili svakakvih poklona koji mu stižu za rođendan sa svih strana sveta neće ni pogledati mače koje mu je Alisa poklonila.

Tri godine kasnije, čini se da je to bio najlukaviji potez koji je bivša Mis Rusije i studentkinja novinarstva napravila.

Prema pisanju Daily Maila, ova 23-godišnjakinja, za koju je javnost prvi put saznala kad je pozirala oskudno odevena na snimanju seksi kalendara za Putina kao "Mis aprila", sada živi u luksuznom stanu u moskovskom elitnom naselju koje čuvaju stražari. Nije jasno kako je uspela da priušti tako ekskluzivnu nekretninu, ali istraga o novcu kojim je stan plaćen dovela je do jednog od Putinovih najpouzdanijih saradnika.

Alisa je jedan od četiri žene kojima je Grigori Baevski, slabije poznati ruski biznismen iz Sankt Peterburga, kupio stan poslednjih godina, javlja Reuters.

Prve dve dame koje su dobile stanove od njega su Ana Zatsepilina i Lejsan Kabaeva, inače baka i sestra Aline Kabaeve, atletičarke za koju se poslednjih osam godina šuška da je sa Putinom u vezi, čak da ima i dete sa njim.

Treća je Katerina Tikhonova, za koju se lani pisalo da je Putinova najmlađa kćerka, koja ne želi da javnost za nju zna.

I naravno, četvrta je Alisa koja, barem službeno, nema nikakve veze s ruskim predsednikom.

Pre šest godina grupa studenata sa univerziteta u Moskvi snimila je kalendar kojim su želeli da proslav Putinov 58. rođendan. U kalendaru su se pojavile njihove seksi fotografije, a Alisa se nalazila na četvrtoj stranici kao Mis aprila.

Dva dana nije izašao iz crkve, klečao, molio se i plakao: Najteži trenuci u životu Vladimira Putina!

Dve godine kasnije, za Putinov 60. rođendan objavila je na svom blogu fotografiju s mačićem i Putinovom fotografijom, u postu koji je dvosmisleno nazvala "Pussy for Putin".

Taj post je u međuvremenu obrisan, a u njemu je između ostalog pisalo: "Mislim da je Putin fantastičan čovek, snažan vođa i savršen predstavnik države".

"Kalendar je snimljen kao poklon za Putinov 58. rođendan pre dve godine. Nakon određenog vremena, javio nam je da mu se kalendar sviđa. Bilo nam je jako drago, naš je poklon bio uspešan. Uvek sam mislila, i danas to mislim, da bi bilo jako teško zamisliti boljeg vođu naše zemlje. Sviđa mi se njegov stav prema poslu, volim njegov smisao za humor. On je običan čovek, poput vas ili mene", rekla je Alisa 2012. godine za jedne ruske novine.

Zbog čega bi joj njegov saradnik, 47-godišnji Baevski kupio stan, još uvek je nepoznato.

"Imam utisak da su nadležni za tu istragu naslutili da je Alisa povezana sa Putinom na način da provode vreme zajedno", smatra vodeći Putinov politički suparnik Aleksej Navalni.

Na pitanje kako je došla do stana, Alisa je rekla da ne poznaje biznismena koji ga je platio, već da ga je našla preko agencije za nekretnine.

Otkriveno 11 neverovatnih činjenica o Vladimiru Putinu: Ljudi bliski njemu progovorili!

"Stan je kupljen na kredit i ja još uvek otplaćujem taj kredit", rekla je.

Na pitanje da li joj je veza sa Putinom pomogla da joj Baevski kupi stan, odgovorila je: "Niko me nikad nije pitao takva glupa pitanja".

Iako je Reuters pokušao ući u naselje u kojem se nalazi stan, novinare su zaustavili čuvari.

Putinov ljubavni život nakon razvoda jako je zanimljiv medijima pa je tako američki US Weekly ove nedelje pisao da je u vezi s Vendi Deng, bivšom suprugom medijskog mogula Ruperta Merdoka.

Vladimir Putin, čovek koji očarava žene: Dasa bez presedana! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs