Teoretičari zavere

I za to im je kriv Putin: Ruski predsednik platio Anđelini Džoli da objavi vest o razvodu baš sad!

Odluka Anđeline Džoli da se razvede od Breda Pita po mnogima nije došla u pravo vreme
Šuška se
08:20h Autor:
I za to im je kriv Putin: Ruski predsednik platio Anđelini Džoli da objavi vest o razvodu baš sad!
Foto: Profimedia

Kako to biva u svakoj priči koja puni novinske članke, pojave se i oni koji vole da se zabavljaju raznim teorijama zavere. Ovaj put internet je bukvalno poludeo od raznih kombinacija koje impliciraju da poklapanje vremena objave o razvodu Anđeline Džoli i Breda Pita ima veze s, verovali ili ne, Vladimirom Putinom, Rusijom i izbeglicama.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Odluka Anđeline Džoli da se razvede od Breda Pita po mnogima nije došla u pravo vreme. Naime, vest o razvodu preplavila je medije uoči samita UN-a o izbeglicama za koje se glumica i sama zalaže. Upravo zbog toga brojni tviteraši okomili su se na glumicu jer smatraju da je svojim privatnim životom zasenila prvi UN-ov samit o izbeglicama i migrantima, kao i govor američkog predsednika Baraka Obame u sedištu UN-a.

Putin odobrio zakon: Žena ima pravo da ubije čoveka koji ju je silovao!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako su mnogi izrazili nezadovoljstvo, bilo je i onih koji su sve okrenuli na šalu. Jedan od korisnika Tvitera zaključio je da je ruski predsednik Vladimir Putin platio Anđelini Džoli da objavi vest o razvodu u vreme održavanja Obaminog samita u UN-u.

Otac Anđeline Džoli o njenom razvodu: Reč je o nečem ozbiljnom, zabrinut sam za decu! (FOTO)

Ipak, mnogi su zaključili da je ovo definitivno došlo u pogrešno vreme.

"Razvod Anđeline Džoli bacio je veliku senku na UN-ov samit o izbeglicama" i "Ne shvatam zašto je Anđelina Džoli, inače velika zastupnica izbeglica, ovako potkopala Obamin samit", samo su neki od tvitova kojima su korisnici ove društvene mreže izrazili svoje nezadovoljstvo.

To se zove karma! Ovako je Dženifer Aniston reagovala na razvod Breda i Anđeline!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs