detalji razvoda

Šta je Prisila uzela Elvisu: Brakorazvodni dokumenti otkrili šokantne tajne!

Dokumenti iz brakorazvodne parnice legendarnog pevača Elvisa Prisija i Prisile Prisli uskoro će biti stavljeni na aukciju u Velikoj Britaniji, a otkrivaju neke do sada nepoznate detalje

Šuška se
Autor:
Šta je Prisila uzela Elvisu: Brakorazvodni dokumenti otkrili šokantne tajne!
Foto: Profimedia

Legendarni pevač Elvis Prisli lako se dogovorio oko raspodele imovine s bivšom suprugom Prisilom.

Dokumenti iz brakorazvodne parnice legendarnog pevača Elvisa Prisija i Prisile Prisli uskoro će biti stavljeni na aukciju u Velikoj Britaniji, a otkrivaju neke do sada nepoznate detalje. Njih dvoje su se razveli 15. avgusta 1972. godine, a dokumenti sadrže 12 stranica s fascinantnim detaljima koji otkrivaju na koji su način podelili imovinu s ciljem izbegavanja dodatnog stresa.

Poslednji razgovor Elvisa i Prisile Prisli: Naslutila smrt kralja rokenrola!

foto: Profimedia

"Par se venčao 1. maja 1967. u Las Vegasu. Nesrećne okolnosti i nepremostive razlike prisilile su ih na odvojeni život još 2. februara 1972. godine, zbog čega su se i odlučili na razvod", stoji u dokumentima koje su oboje potpisali.

Prisila je tada dobila Elvisov čuveni Mercedes Benz, Kadilak Eldorado i motor Harli Dejvison, kao i 100 hiljada američkih dolara. Osim toga dobila je polovinu iznosa od prodaje njihove tri kuće na Beverli Hilsu, Los Anđelesu i Palm Springsu. Podsetimo, par je u braku dobio ćerku Lisu Mari, 1. februara 1968. godine, piše Daily Mail.

Najgori dani Elvisove ćerke u životu: U kompjuteru muža pronađene neviđene gadosti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs