U centru skandala su njihove ćerkice bliznakinje

Najgori dani Elvisove ćerke u životu: U kompjuteru muža pronađene neviđene gadosti! (FOTO)

U brakorazvodnim papirima ćerka poznatog muzičara se izjavila da je otkrićem na računaru bila "šokirana i prestravljena i osećala mučninu u stomaku"
Celebrities
16:30h Autor:
Najgori dani Elvisove ćerke u životu: U kompjuteru muža pronađene neviđene gadosti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Liza Meri Prisli, jedino dete Elvisa Prislija, ovih dana prolazi kroz najteže trenutke u životu. Naime, njene ćerke bliznakinje oduzela je socijalna služba i to nakon što je Liza u računaru svog supruga Majkla Lokvuda pronašla uznemirujuće fotografije i videozapise njihovih osmogodišnjih devojčica, piše Daily Mail.

Ćerka legendarnog muzičara i bivša supruga Majkla Džeksona je podnela zahtev za razvod od Lokvuda još u junu prošle godine, a u brakorazvodnim papirima izjavila je da je otkrićem na računaru bila "šokirana i prestravljena i osećala mučninu u stomaku".

Razvela se, iako je bio ljubav njenog života: Elvisova udovica otkrila dugo čuvanu tajnu! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Daily Mail saznaje da je policija tokom racije u njihovom domu zaplenila sve kompjutere Majkla Lokvuda, a nesrećna Liza Meri je izjavila da "nema ideju o tome šta još može da se pronađe i da strahuje od još gorih slika i dokaza".

Otkako je podnet zahtev za razvod njihovog braka koji je trajao punih 11 godina, Liza Meri svakog meseca plaća dve dadilje koje nadziru susrete bliznakinja s njihovim ocem. Muzičar navodno traži poništavanje predbračnog ugovora i zahteva alimentaciju od bivše supruge.

O sudbini devojčica odlučivaće se na ročištu koje je zakazano za mart ove godine, a trenutno se nalaze pod nadzorom centra za socijalni rad.

Kao dete bio seksualno zlostavljan u Holivudu: Delili su nas među sobom kako su hteli! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs