otkrivamo

Afere koje su uzdrmale svet: Ljubav na skaredan način! (FOTO)

Predstavljamo vam 12 najvećih ljubavnika zlatnog Holivuda

Vip priča
12:56h Autor:
Afere koje su uzdrmale svet: Ljubav na skaredan način! (FOTO)
Foto: Profimedia

Neki od ovih parova su svoju vezu sa filmskog platna preselili i u stvarni život. Njihove afere i skandali potresli su tadašnji Holivud. Predstavljamo vam 12 najvećih ljubavnika zlatnog Holivuda!

1. Gari Kuper i Grejs Keli

Gari Kuper je i dalje bio u braku kada je ušao u vezu sa Grejs Keli, dok su 1952. snimali film Tačno u podne. Tada, on je imao 50 godina, a njegova sugruga sa ekrana tek 22.

Sveštenik predodredio život Grejs Keli: Neočekivana poruka promenila sudbinu prelepe glumice!

foto: Profimedia

2. Keri Grant i Sofija Loren

Grant je bio u braku sa glumicom i piscem Betsi Drejk kada su Sofija i on započeli aferu koja je obeležila snimanje filma Ponos i strast 1957. godine. Godinu dana kasnije, Keri i Sofija su zajedno snimali film Houseboat koji je bio sniman po scenariju Grantove žene. Mada, tada je afera već bila gotova, a Sofija je već bila udata za Karla Pontija.

foto: Profimedia

3. Ketrin Denev i Marčelo Mastrojani

Oboje su bili u braku kada su se upoznali - Denev sa fotografom Dejvidom Bejlijem, a Marčelo sa glumicom Florom Karabelom. Međutim, njihova veza je trajala od 1971. do 1975, čak su dobili i dete. Njihova ćerka, glumica i pevačica Kjara Mastrojani, rođena je 1972. i kako ona kaže, svoje roditelje videla je zajedno samo na ekranu.

foto: Profimedia

4. Džoan Kraford i Klark Gejbl

"Kao da je struja prošla kroz moje telo, kolena su mi zaklecala", Džoun je ovako opisala njihov susret. Dok su 1931. snimali Possessed njihova veza je zapalila Holivud. Gejbl se tek oženio teksaškinjom iz visokog društva, a Kraford je bila u visokobudžetnom braku sa Daglasom Ferbanksom mlađim.

7 trikova za lepotu starog Holivuda: Izgledajte kao diva!

foto: Profimedia

5. Loreta Jang i Klark Gejbl

Nakon što su on i Džoun Kraford raskinuli, Gejbl je imao aferu sa Loretom Jang, koja je zatrudnela i pobegla u Englesku kako bi izbegla skandal. Nakon porođaja Jang je poslala ćerku u sirotište dok nije napunila 19 meseci. Nakon toga, vratila se po dete i rekla da ga je usvojila.

foto: Profimedia

6. Ketrin Hepbern i Spenser Trejsi

Ketrin je izjavila da se zaljubila u Trejsija na prvi pogled, dok su snimali film Žena godine. Sprenser zbog veroispovesti nije želeo da se razvede od žene, a i postojale su glasine o njihovom seksualnom opredeljenju. Ali, po mnogim zvezdama, ovo dvoje su imali romansu koja je trajala sve do glumčeve smrti 1967. godine, a Ketrin mu se nije pojavila na sahrani iz poštovanja prema njegovoj porodici.

Žarili i palili zlatnim Holivudom: Svako od njih doživeo neverovatnu sudbinu!

foto: Profimedia

Nastavak pogledajte na sledećoj strani!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs