Kakav pogled

Fotografija koja je uzburkala javnost: Sofija Loren otkrila dugo čuvanu tajnu! (FOTO)

Italijanska diva konačno je progovorila kakve su joj se misli motale po glavi u trenutku nastanka šokantne fotografije
Celebrities
20:20h
Fotografija koja je uzburkala javnost: Sofija Loren otkrila dugo čuvanu tajnu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon 58 godina od nastanka famozne fotografije na kojoj Sofija Loren zaprepašćeno gleda u grudi Džejn Mensfild, italijanska diva konačno je progovorila kakve su joj se misli motale po glavi u tom trenutku!

"Studio Paramaunt je organizovao zabavu u moju čast", priseća se Sofija Loren detalja zabave iz daleke 1957. godine.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Svi iz sveta filma su bili tu, bilo je neverovatno", rekla je Sofija. Ovo je bila zabava sa puno filmskih i drugih zvezda i ujedno zvanična dobrodošlica za italijansku lepoticu, koja je u to vreme još uvek bila relativno nova u Holivudu, ali kako god, zvezda te večeri je postala jedna druga glumica - Džejn Mensfild.

Kako su žene izgledale 50-ih godina: Muškarci su im padali pred noge! (FOTO)

"A onda je došla Džejn Mensfild, poslednja. E meni je tad sve postalo iznenađujuće... Prišla je direktno mom stolu. Znala je da svi gledaju. Sela je. I sad, ona jedva da je... Ma, pogledajte sliku! Gde su moje oči?" iskrena je Sofija, kojoj su oči gledale u opasno dubok dekolte Džejn koji jedva da je pokrivao njeno poprsje.

"A ja gledam u njene bradavice jer se bojim da bi mogle da upadnu u moj tanjir. Na mom licu možete da vidite strah! Tako sam uplašena da će u njenoj haljini da eksplodira - BUM! - i da će se rasuti svuda po stolu", objašnjava italijanska lepotica i dodaje:

"Bilo je još slika, ali ova je ta! Samo ona pokazuje kako je to izgledalo te večeri. Mnogo, mnogo puta su mi davali ovu sliku da na nju stavim svoj autogram. Ali nikada nisam, ne želim da imam ništa s tim. A takođe i zbog respekta prema Džejn koja više nije sa nama", objasnila je Sofija.

Džejn Mensfild je poginula 1967. godine u saobraćajnoj nesreći. Imala je 34 godine.

10 najlepših žena svih vremena: Klasična lepota i prirodnost su dobitna kombinacija! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs