pogledajte

Megan Markl ponovo u centru pažnje: Još jedno kraljevsko venčanje! (FOTO)

Pored nje svi ostali padaju u drugi plan

Vip priča
12:42h Autor:
Megan Markl ponovo u centru pažnje: Još jedno kraljevsko venčanje! (FOTO)
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Printscreen Youtube / Meghan Markle & Prince Harry News

Otkako je ušla u život princa Harija, Megan Markl pleni pažnju gde god da se pojavi. Isto je učinila i svojim poslednji javnim izlaskom kada se u pratnji supruga pojavila na venčanju Seli Mekorkudejl, nećake princeze Dajane.

Seli se udala za Džordža Vudhausa u crkvi Sent Meri, a tokom ceremonije nosila je tijaru koju je na venčanju sa princem Čarlsom nosila pokojna Lejdi Dajana.

Ipak, ni ta činjenica nije uspela da ukrade pažnju gostiju i usmeri na mladu, već su svi posmatrali lepu Megan. Bivša glumica, izgledala je besprekorno u maksi haljini dugih rukava s belo-plavim kašmirskim desenom, koju je dizajnirao Oskar de la Renta, dok je na glavi nosila mini beli šešir s velom i perom, kao i kopčom za kosu. Megan je ponela bele cipele sa štiklom, a kosa joj je bila vezana u opušten rep.

Za nekoliko meseci uspela ono što Kejt Midlton nije: Kraljica ukazala posebnu čast Megan Markl! (FOTO)

Princ Hari je bio u klasičnom engleskom odelu, ali svetlo plavom kravatom uskladio se sa haljinom svoje nežnije polovine.

Njihova modna usklađenost nije prošla nezapaženo, pa su bili glavna atrakcija na ovom kraljevskom venčanju koje se održalo samo četiri nedelje nakon njihovog.

Vojvotkinja od Saseksa ovim je još jednom pokazala da se neće pokoravati nametnutim pravilima već će, barem kada je o modi reč, uvoditi sopstvena, pa će svojim stilom, harizmom i karakterom ostati dosledna sebi.

Spremni za novu ulogu: Princ Hari i Megan Markl ne kriju da jedva čekaju prinovu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs