Iznenađenje

Majka Megan Markl otkrila tajnu princa Harija: Evo kakav je on zaista kao zet!

Svet je iznenađen ovim postupkom mladog princa

Šuška se
Autor:
Foto: Profimedia

Dorija Regland, majka Megan Markl, bila je jedna od najzapaženijih osoba kraljevskog venčanja, a nedavno je otkrila i kakav je princ Hari kao zet.

 

Dorija je najveću pažnju javnosti privukla kada je na ceremoniji venčanja sedela sama na mladinoj strani, ali ono što je princ Hari uradio pre venčanja sigurno je oduševilo njegovu taštu, piše Lepa & srećna.

 

Omiljeni deo venčanja za Doriju bio je trenutak kada je njena ćerka izgovorila veliko "da" i venčala se za čoveka koga voli. Međutim, za Doriju je važan i veliki događaj bio susret sa kraljicom Elizabetom.

 

Detalji krunisanja kraljice Elizabete II: Nije joj ostalo u lepom sećanju, a ovaj detalj na njenoj haljini nosio je skrivenu poruku!

foto: Reuters / Steve Parsons

Ali, princ Hari napravio je fenomenalan potez kada je objasnio Meganinoj majci šta može da očekuje pri susretu sa kraljicom i članovima porodice i koja pravila treba da poštuje.

 

Kao jedini član mladine porodice koji će prisustvovati venčanju, Dorija je na samoj ceremoniji imala važnu ulogu, pa ne čudi što je kraljica dan pred venčanje pozvala u zamak Vindzor na čaj.

 

Zahvaljujući Hariju, izgleda da je susret kraljice Elizabete i Dorije dobro prošao, pa ne čudi što su mnogi proglasili princa Harija za najboljeg zeta na svetu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs