Emocije preplavile

Suze lije i sedi potpuno sama: Evo zašto je majka Megan Markl na ćerkinom venčanju bila izdvojena! (VIDEO)

Kamere su zabeležile izraz lica Reglandove kada su je preplavila osećanja

Star wedding
11:14h Autor:
Suze lije i sedi potpuno sama: Evo zašto je majka Megan Markl na ćerkinom venčanju bila izdvojena! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Dorija Regland bila je jedini član porodice Megan Markl koji je prisustvovao njenom venčanju sa britanskim princem Harijem. Ona je za vreme održavanja ceremonije u kapeli svetog Đorđa sve vreme bila sama.

Reglandova je za tu priliku obukla pastelno zelenu haljinu modne kuće Oskar de la Renta, a navodno je sedela prekoputa Harijeve bake - britanske kraljice Elizabete II, koja je bila u pratnji svog supruga, princa Filipa.

Kamere su zabeležile izraz lica Reglandove kada su je preplavila osećanja tokom razmene bračnih zaveta dvoje mladenaca, a korisnici društvenih mreža zapitali su se da li je za vreme jednog od najvažnijig događaja u životu svoje ćerke ona zaista morala da bude sama.

Suze radosnice ili tuga za majkom: Princ Hari zaplakao na venčanju! (VIDEO)

Razlog za to je odsustvo Meganinog oca sa venčanja, koji se u to vreme nalazio u bolnici zbog srčanog udara.

Inače, Dorija, koja je socijalni radnik i instruktor joge, i Meganin otac Tomas razvedeni su od 1987. godine, piše Harpers bazar.

"Svaka joj čast na držanju. Nije lako ostati suzdržan pod lupom javnosti i svim tim pritiskom", napisao je jedan od korisnika.

Prazno mesto u crkvi za princezu Dajanu: Svet bruji o ovom detalju! (FOTO)

Kraljevski stručnjak Alister Brus objasnio je da su ključnu ulogu u pravljenju rasporeda sedenja zvanica imali upravo mladenci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs