Džabe se trude da joj "ispeglaju" prošlost

Danas smerna vojvotkinja Megan pogasila sve profile na društvenim mrežama: Internet ostao pun njenih vrelih scena! (VIDEO)

Vojvotkinju Megan prošlost prati na svakom koraku. Snimala je izazovne reklame i skidala se u donji veš, a ne može da pobegne ni od seksi scena iz televizijskih serija

Celebrities
17:23h Autor:
Danas smerna vojvotkinja Megan pogasila sve profile na društvenim mrežama: Internet ostao pun njenih vrelih scena! (VIDEO)
Foto: Reuters / Phil Noble

Megan Markl (36) je udajom za princa Harija postala članica kraljevske porodice. Zbog toga je morala da ugasi sve svoje profile na društvenim mrežama. Ipak, njene fotografije su i dalje deo interneta. Svakim danom se pojavljuju nove izazovne slike vojvotkinje Megan. Iako je sada deo plemstva, njena prošlost je prati na svakom koraku.

Megan je snimala izazovne reklame, seksi editorijale, a danas ne može da pobegne ni od golišavih scena iz televizijskih serija. Čak ni udaja za princa, ne može da izbriše godine rada u šou biznisu.

Kritikuju Megan Markl na svakom koraku: Šta vojvotkinja nikako nije smela da uradi! (FOTO)

Snimala je "vruće scene"

Najpoznatija scena iz serije "Suits" je ona prvog seksa Meganinog lika Rejčel i njenog partnera u seriji Majkla Rosa, koja je čak završila na porno sajtovima.

Legendarno "hvatanje" među ormarima jedna je od njenih popularnijih scena. A bilo je toga još...

Ovo je sramota za ženu jednog princa: Isplivao stari intervju Megan Markl - javnost je zgrožena! (VIDEO)

U prvoj epizodi rimejka kultne serije "Beverli Hils 90210" njen lik Vendi pruža oralni seks u automobilu. Sem toga, Megan se 2013. godine fotografisala za magazin "Men's Health". Jedna od fotografija s tog snimanja nosi naslov "Roštilj nikad nije izgledao ovako vruće".

Žrtvovala je mnogo zarad braka sa princem Harijem: Evo šta sve čeka Megan Markl posle venčanja! (FOTO)

Pojavile su se i slike Megan na kojima s prijateljicama leži u toplesu na plaži, a u hotelskoj sobi pozirala je u krevetu umotana samo u peškir. Fotografije i video golišave Megan našle su se na sajtu povezanim s ISIS-om, na kojoj vređaju Markl zbog njenog mešovitog porekla. Na jednom setu fotografija, Megan pozira samo u belim gaćicama kupaćeg kostima, a u prvom planu su njene gole grudi.

"Ove fotografije su nastale nedavno, a Megan ih je najverovatnije slala Hariju. Kraljica i cela porodica sramotiće se zbog ovog incidenta", rekao je prijatelj kraljevskog para i dodao da je Hari već preduzeo mere ne bi li zaustavio dalje širenje fotografija, a kradljivcima objavio "rat".

Mnogi se pitaju šta će na to reći kraljica...

Kraljica ništa ne prepušta slučaju: Evo šta je naredila Megan Markl da uradi u narednih 6 meseci! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs