uvodi strogi red

Kraljica ništa ne prepušta slučaju: Evo šta je naredila Megan Markl da uradi u narednih 6 meseci! (FOTO)

Udajom za princa Harija Megan Markl je postala vojvotkinja od Saseksa. Ali pre nego što preuzme sve dužnosti koje obavlja jedna supruga britanskog princa, Megan će morati da prođe strogi kurs, kako je naložila kraljica Elizabeta

Vip priča
Autor:
Kraljica ništa ne prepušta slučaju: Evo šta je naredila Megan Markl da uradi u narednih 6 meseci! (FOTO)
Foto: AP / Jonathan Brady

Britanski mediji pišu da će Megan Markl u narednih šest meseci prolaziti kroz posebnu obuku kako bi se što lakše uhodala u protokole kraljevske porodice i naučila kako da bude pravi član monarhije. Obuku će joj držati Samanta Koen, 49-godišnja asistentkinja lorda Gajta, bivšeg glavnog sekretara kraljice Elizabete.

Iako je Koen dala ostavku i najavila svoj odlazak još u septembru prošle godine, navodno je odlučila da pomogne još samo u ovom projektu.

Naime, lord Gajt je prošle godine napustio palatu i svoje radno mesto na kojem je bio punih 15 godina. Šuškalo se tada i da su glavni razlozi odlaska loši odnosi s princom Čarlsom i njegovim bratom, princom Endrjuom.

Majka Megan Markl više neće da ćuti: Otkriva nepoznate detalje o budućoj vojvotkinji! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

U skladu s protokolom i zbog dugogodišnje odanosti, i Samanta je tada najavila svoj odlazak. Ipak, čini se da kraljica trebi za jedan od najvažnijih zadataka otkako je na vlasti. Na Samanti Koen je sada da nauči pridošlicu, novopečenu suprugu princa Harija sve o tituli vojvotkinje koju mora da opravda.

Megan, rođena Amerikanka koja je odrastala u potpuno drugačijem okruženju od strogih vekovnih pravila britanske aristokratije, pred sobom sada ima pune ruke posla. Učiće sve o pravilima ponašanja pri kraljevskim angažmanima, kojih će u budućnosti imati poprilično puno. Pravila nije malo, pa za produktivnu obuku treba nekoliko meseci.

Nekih od nepisanih modnih pravila kraljice Elizabete, vojvotkinja Megan već je počela da se pridržava. Za svoje prvo javno pojavljivanje nakon venčanja 36-godišnjakinja se obukla u skladu s propisima.

Megan Markl hrabro gazi jedno po jedno kraljevsko pravilo: Ovo pre nje nijedna plemkinja nije uradila! (FOTO)

foto: Profimedia

Nosila je zatvorenu kombinaciju londonskog brenda Goat, uz najlonke, ali i šešir, koji se preporučuje za sve svečanije prilike. Isto tako, na noktima je mogla da joj se vidi svetla nijansa laka jer su članicama kraljevstva zabranjene tamne i jarke boje.

Kraljica seli Megan Markl i princa Harija iz palate: Glumica besna zbog odluke! (VIDEO)

foto: Profimedia

Iako javnost nije imala prilike to da vidi, na rođendanu princa Čarlsa kasnije je održana i zvanična čajanka, jedan od učestalih događaja na engleskom dvoru. Kako bi se uklopila, Megan je morala da nauči kako da pravilno drži šoljicu.

Šoljica čaja drži se na poseban način i pod određenim uglom se uzima gutljaj po gutljaj. Pritom treba paziti i na položaj malog prsta i palca koji su ključni za pravilno držanje šoljice.

Možda je samouverena Amerikanka do sada kršila brojna pravila kraljevske porodice, ali od sada kreće novo razdoblje u kojem će pokazati da se ipak pokorila strogoj tradiciji.

Prava istina o upoznavanju Megan Markl i princa Harija: Ništa nije bilo slučajno, ona je sve do detalja isplanirala! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs