Ništa nije prepustila slučaju

Prava istina o upoznavanju Megan Markl i princa Harija: Ništa nije bilo slučajno, ona je sve do detalja isplanirala! (FOTO, VIDEO)

Već mesecima javnost sluša priču kako su se britanski princ Hari i Megan Markl upoznali na sastanku na slepo, koji je dogovorio zajednički prijatelj. Iako su do sada tvrdili da nisu bili svesni šta ih čeka te večeri, čini se da su ipak bili dobro pripremljeni

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Reuters / Peter Nicholls

Nesvakidašnja ljubavna priča britanskog prestolonaslednika princa Harija i američke glumice koja je, kako se tvrdilo, započela u leto 2016. prilikom sastanka na slepo ipak nije protekla tako.

 

Britanski Daily Mail donosi priču Đine Neltorp-Kaun, bliske prijateljice i nekadašnje agentkinje Megan Markl, u kojoj je otkriveno i kako se stvarno upoznao budući kraljevski par.

 

"Megan me tog dana nazvala i rekla da ide na sastanak s princem Harijem. Odmah sam pomislila da princ neće moći da joj odoli i da će ta ljubavna priča dobiti svoj nastavak", započela je u svom intervjuu 52-godišnjakinja, koja Megan poznaje godinama.

 

Kako je Megan Markl osvojila simpatije princa Filipa: Buduća vojvotkinja zaludela kraljevsku porodicu!

foto: Reuters / Pool

Naime, britanska agentkinja i američka glumica upoznale su se preko poslovnih angažmana, a počele su da sarađuju i na humanitarnim događajima koja su ih itekako zbližila. Proputovale su svet i delile dosta intimnih detalja. Zato ne čudi to da upravo Neltorp-Kaun zna kako je zapravo teklo upoznavanje princa Harija i Megan Markl.

 

"Dugo sam u ovom poslu i već znam da procenim ljude. Megan se na samom početku pokazala kao izuzetno topla i draga osoba, a ona zaista jeste takva. To ili imaš u sebi ili nemaš, a ona je rođena s tim. U to vreme još je bila u vezi s Korijem Vitijelom, kanadskim kuvarom, ali bilo je očigledno da je ta veza pri kraju i da ne funkcionišu. Ona je već prošla kroz jedan razvod i nije htela da ponovo proživi isti scenario. Jasno je znala šta želi. Htela je u dogledno vreme skladan brak i decu", objašnjava Neltorp-Kaun u nastavku.

 

Megan Markl vrti princa Harija oko malog prsta: Evo šta mu sve radi!

foto: Profimedia

Sastanak na slepo s Harijem nije bio u punom smislu baš takav kako su ga plasirali javnosti. Meganina agentkinja tvrdi da je glumica znala s kime će se sastati te večeri i da je imala vremena da ga prouči pre izlaska.

 

"Obe smo bile jako uzbuđene zbog toga. Upitala sam je da li zna u šta se upušta, a ona mi je samo odgovorila da će to barem biti zabavno veče, ako ništa drugo. Nakon prvog sastanka rekla je da je Hari divan momak i veliki džentlmen i da će se ponovo videti s njim", rekla je u iskrenom razgovoru Britanka i dodala da je Hari već nakon nekoliko romantičnih izlazaka pozvao Megan na putovanje u Bocvanu.

 

Bliska je sa Kejt, ali od ove članice kraljevske porodice najviše voli da dobija savete: Neočekivano prijateljstvo Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

Avanture po Africi itekako su zbližile mladi par, a agentkinja tvrdi da su već tada dogovorili svoje planove za budućnost.


"Sigurna sam da su tamo isplanirali svoje venčanje i veridbu. Afrika jednostavno ima takav efekat na ljude. Kada se vratila s putovanja, Megan mi je pokazala njihove fotografije i bilo je očigledno koliko se vole", opisala je Neltorp-Kaun i dodala da je njena klijentkinja Megan rekla: "Hari i ja ćemo zajedno promeniti svet."

 

Kraljica i zvanično dala Hariju i Megan blagoslov za venčanje: Evo kakve je sve novine Elizabeta dozvolila! (FOTO)

Kako je prolazilo vreme, njihova veza je sve više napredovala. Sve je trebalo da se drži u strogoj tajnosti. Ali nije uvek bilo lako. Megan je sve teže usklađivala poslovne obveze i viđanja s Harijem na drugom kontinentu. Tada je, tvrdi agentkinja Neltorp-Kaun, shvatila da treba da napusti glumačku karijeru ako želi ozbiljnu vezu s princem.

 

Kraljevska porodica neće ispuniti Megan najveću želju na venčanju: To je nedopustivo! (FOTO)

foto: Profimedia

"Iako su je mnogi upozoravali da se upušta u sasvim drugačiji svet i oprašta od svoje privatnosti, Megan nije želela da sluša negativne komentare. Bila je sigurna u svoj izbor i nekoliko dana nakon što smo se srele ona i Hari objavili su javnosti svoju veridbu", rekla je na kraju Neltorp-Kaun.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs