Ne bi to propustila ni za šta

Princeza Dajana dolazi na svadbu princa Harija: Jeziva ispovest medijuma! (FOTO)

Bila sam i na Vilijamovom i Kejtinom venčanju. Biće predivna ova svadba, kao moja ceremonija s konjem i kočijom, preneli su medijumi reči duha

Celebrities
Autor:
Princeza Dajana dolazi na svadbu princa Harija: Jeziva ispovest medijuma! (FOTO)
Foto: Reuters / Peter Nicholls

Princ Hari (33) i bivša glumica Megan Markl (36) venčaće se 19. maja u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor tačno u podne, a nedavno su iz Kensingtonske palate otkrili da su poslali pozivnice zvanicama.

Megan Markl vrti princa Harija oko malog prsta: Evo šta mu sve radi!

Na svadbi će se naći i neko koga par nije stavio na listu gostiju, tvrde medijumi, blizanci Teri i Linda Džejmison za britanski tabloid Daily Star.

"Dajana nam je rekla da će sigurno doći i da to ne bi propustila ni za šta", istakli su. Teri i Linda su ispričali da su razgovarali s pokojnom princezom Dajanom koja je najavila da će doći na venčanje svog sina Harija i njegove verenice Megan. Blizanci se bave spiritizmom i kažu da mogu da prenose poruke od duhova i da oni, dok im se javljaju, preuzimaju kontrolu nad njihovim rukama i ostavljaju im "škrabotine" koje moraju da dostave ljudima.

Kraljevski kuvar otkrio tajnu: Princeza Dajana je s ovim pevačem imala posebnu vezu! (FOTO)

foto: Profimedia

"Bila sam i na Vilijamovom i Kejtinom venčanju. Biće predivna ova svadba, kao i moja ceremonija s konjem i kočijom", rekao je navodno Dajanin duh medijumima.

Princeza Dajana napravila propust na svom venčanju: Ovo joj je donelo nesreću u braku! (VIDEO)

foto: Profimedia

Očekuje se da će Hari i Megan na venčanju odati počast Dajani, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. godine, na brojne male načine.

Bivša glumica će nastaviti kraljevsku tradiciju i u bidermajeru će imati grančicu mirte kao svaka mlada od pokojne kraljice Viktorije. Tu biljku uzimaju s bivšeg kraljevskog imanja, kuće Ozborn na Ostrvu Vajt. Mirtu je na svom venčanju 2011. imala i Kejt Midlton (36), a kasnije ga je ostavila kod Vestminsterske opatije na gorbu Neznanog ratnika kao što je to učinila i kraljica Elizabeta (91).

Kraljica Elizabeta jednim gestom potvrdila: Megan Markl joj je draža od Kejt Midlton!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs