zAPANJILA SVE

Kraljica Elizabeta jednim gestom potvrdila: Megan Markl joj je draža od Kejt Midlton!

Kejt pre sedam godina nije dobila takav poziv iako je tada bila verena za princa Vilijama

Celebrities 16.12.2017. - 10:36h Autor: vecernji.hr
Foto: AP / Peter Nicholls, Andy Stenning

Kraljica Elizabeta do sada se čvrsto držala pravila i običaja kraljevske porodice, ali izgleda da pomalo popušta i pristaje na kompromise.

 

Iz Kensingtonske palate britanskim medijima stigla je potvrda da će i verenica princa Harija, glumica Megan Markl učestvovati na trodnevnoj božićnoj proslavi kraljevske porodice u Sandringamu.

 

Bivša drugarica isprozivala Megan Markl: Iznenadiće vas ko je stao na njenu stranu!

foto: Profimedia

Božićni praznici biće prilika za Megan da upozna celu kraljevsku porodicu, a neobično je to što kraljica ovakav poziv nije uputila Kejt Midlton pre sedam godina, iako je Kejt tada već mesec dana bila verena za princa Vilijama. Britanski mediji naglašavaju da je kraljica ovim pozivom potvrdila da poštuje Harijev izbor i da poštuje Megan.

 

Protokol kraljevske porodice za Božić je takav da se cela kraljevska porodica okupi u palati u Sandringamu i zatim odlaze na misu koja traje 45 minuta. Megan će, kao i ostale ženske članice porodice, na misu doći sa šeširom, a posle, kada se vrate u palatu, članovi kraljevske porodice druže se sa stanovnicima. Na svečani ručak Megan će doći u toaleti, a princ Hari u odelu jer je i to običaj koji porodica poštuje godinama.

 

Iskulirao Kejt Midlton i postao zvezda: O ovom dečkiću sada svi bruje! (FOTO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs