Tik pred venčanje godine

Goli smo se kupali u kraljičinom bazenu i uzimali drogu: Novi skandal u najpoznatijoj monarhiji! (FOTO)

Bivši dečko Gabrijele Vindzor, ćerke princa i princeze od Kenta s medijima je podelio nepoznate i šokantne detalje o članovima kraljevske porodice

Celebrities
18:27h Autor:
Goli smo se kupali u kraljičinom bazenu i uzimali drogu: Novi skandal u najpoznatijoj monarhiji! (FOTO)
Foto: Profimedia

Uoči velikog venčanja kraljevska porodica se opet susreće s optužbama koje bacaju loše svetlo na njih. Atiš Tasir pobrinuo se da u javnost izađu prljavi i šokantni podaci o članovima ove porodice.

Princ Čarls obrukao Elizabetu: Kraljica pred celim svetom kolutala očima! (VIDEO)

foto: Profimedia

On je bivši dečko Gabrijele Vindzor, ćerke princa i princeze od Kenta. Princ Majkl od Kenta je blizak rođak kraljice Elizabete, a njegova supruga Mari na večeri upoznavanja s Megan Markl je nosila je rasistički broš zbog čega se kasnije izvinila.

foto: Profimedia

"Tri godine bio sam u vezi s Gabrijelom i čak smo pričali i o venčanju. Za te tri godine intenzivno smo se družili i puno vremena provodili u Kensingtonskoj palati, goli smo plivali u kraljičinom bazenu u Bakingemskoj palati, u dvorcu Vindsor uzimali smo MDMA (drogu)", ispričao je Atiš, a prenosi Cosmopolitan.

Skandal u norveškoj monarhiji: Princezin sin u vezi sa Plejbojevom zečicom, kraljevska porodica očajna! (FOTO)

foto: Profimedia

Princezu Mari je optužio za rasizam i ona se protivila tome da joj se ćerka uda za muškarca kome je majka muslimanka a otac siki. Atiš je ispričao i da je princeza Mari na svom imanju imala i dve crne ovce kojima je dala ime Serena i Venus po teniserkama Sereni i Venus Vilijams koje su inače jako dobre prijateljice Megan Markl.

foto: Profimedia

Inače, princeza Mari je austrijska baronica čiji je otac bio zvaničnik SS-a i poznata je po rasističkim uvredama i ispadima na javnim mestima.

Voze se u zlatnoj kočiji, ne plaćaju porez, a narod ih obožava: Oni su nepobediva kraljevska porodica! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs