pročitajte

Šon Pen napokon progovorio o svojim turbulentnim vezama: Ona ne može da se poredi ni sa kim! (FOTO)

Nakon par godina odsustva iz javnosti, Šon Pen se vratio kako bi predstavio svoju prvu knjigu i usput govorio o svojim bivšim suprugama – o onoj s kojom je u odličnim odnosima i onoj s kojom više ni ne razgovara

Vip priča
10:04h Autor:
Šon Pen napokon progovorio o svojim turbulentnim vezama: Ona ne može da se poredi ni sa kim! (FOTO)
Madona i Šon Pen, Foto: Profimedia

Nije tajna da su glumac Šon Pen, od skoro pisac, i njegova bivša supruga Madona danas u odličnim odnosima: pre dve godine su se zajedno pojavili na jednom humanitarnom događanju gde mu je ona ponudila da se ponovno venčaju, a da ljubav nije prestala potvrdio je i on u "The Late Showu" kod Stivnena Kolberta.

- Svoju prvu suprugu jako volim. Ona ne može da se poredi ni s kim – izjavio je u gostovanju kada je morao izabrati između Madone i Britni Spirs, pevačica koje su često poredili i nazivali kraljicama popa.

Par se upoznao 1985. i iste godine, šest meseci nakon ljubavi na prvi pogled, su se venčali. Zajedno su glumili u filmu "Shanghai Surprise", a Madona je svoj treći album "True Blue" posvetila svom suprugu. Ipak, idili je brzo došao kraj: Šon Pen je uhapšen zbog napada na fotografa i njegovi ispadi u javnosti su postajali sve češći.

U detinjstvu gladovala, trpela batine, videla kako majka ubija oca: Šarliz Teron (42) nijedna nesreća nije zaobišla! (FOTO)

foto: Profimedia

Pevačica je krajem 1987. predala zahtev za razvod pa ih ubrzo povukla, ali početkom 1989. odlučila je da je kraj. Madona je tada svog bivšeg supruga optužila da ju je nekoliko puta udario, ali je 2015. svoje optužbe nazvala zlonamernim, bezobzirnim i netačnim.

Iako su njih dvoje danas u prijateljskim odnosima, bračni krah s drugom suprugom – glumicom Robin Rajt – nije završio u prijateljstvu.

Neverovatan život kraljice popa: Imala sam samo jednu ambiciju - da vladam svetom! (FOTO)

foto: Profimedia

- Ne slažemo se. Imamo potpuno odvojene odnose s našom decom i mislim da je tako bolje. Nas dvoje ne delimo iste poglede o roditeljstvu, čak niti sada kada su nam deca već odrasla – izjavio je Šon Pen pre par dana u gostovanju kod komičara Marka Marona u "WTF Podcastu" gde je predstavljao svoju prvu knjigu "Bob Honey Who Just Do Stuff".

Njihova veza je od samog početka pa sve do kraja bila turbulentna. Nakon što mu je brak s Madonom propao, glumac se zaljubio u Robin Rajt i uselio kod nje. Prvo dete, ćerku Dilan Franses (26) dobili su 1991., a dve godine kasnije stigao im je i sin Huper Džek (24), ali ih to nije "smirilo". Prvi put su se razišli 1995. da bi se samo godinu nakon pomirili i venčali.

Prvi zahtev za razvod predali su krajem 2007. godine, nekoliko meseci nakon što su odustali od njega da bi Pen 2009. ponovo tražio razvod i mesec dana kasnije se predomislio. Da nisu jedno za drugo zaključili su nekoliko meseci kasnije, a zvanično su razvedeni od 2010. godine pa su uspeli sami da se dogovori oko starateljstva, alimentacije i podele imovine.

Najlepša ljubavna priča u Holivudu: Prava ljubav ne zna za prepreke! (FOTO)

foto: Profimedia

U samo nekoliko gostovanja Šon Pen je otvoreno govorio o svojim bivšim suprugama, ali na tapeti mu se još uvek nije našla glumica Šarliz Teron, poslednja od njegovih ljubavi.

Vezu su započeli krajem 2013., verili su se iduće godine da bi Teron raskinula veridbu sredinom 2015. i nikada kasnije nije komentarisala svoju odluku.

Šuškalo se da je glumica odlučila da on nije osoba za nju nakon što je radila s njim na filmu "The Last Face" koji je režirao, a na čijem je setu navodno bio nepodnošljiv, nervozan i prekritičan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs