Karijera u usponu

Robin Rajt (51) otkrila detalj iz braka sa Šonom Penom: Tada sam se zaista oprostila od njega, rekla mu zbogom! (FOTO)

Nakon što je iz poslednje sezone, zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, izbačena zvezda serije "Kuća od karata" Kevin Spejsi, radnja i fokus Netfliksovog hita "prebačena" je na glumicu Robin Rajt. Bivša supruga Šon Pena, s kojim ima dvoje dece, ogolila je svoju dušu u intervjuu

Vip priča
13:35h Autor:
Robin Rajt (51) otkrila detalj iz braka sa Šonom Penom: Tada sam se zaista oprostila od njega, rekla mu zbogom!  (FOTO)
Robin Rajt, Foto: Profimedia

Mnogi se sećaju da je prvu zapaženiju ulogu imala kao Keli u sapunici popularnoj 90-ih godina, "Santa Barbari". Iako je godinama u Holivudu bila nepravedno zapostavljena, napokon je došlo vreme da lepa Robin Rajt pokaže sve što zna i ume, a televizijski gledaoci s nestrpljenjem iščekuju nove nastavke Netfliksove hit serije "Kuća od karata", u kojoj, nakon odlaska Kevina Spejsija, ima glavnu ulogu.

Najzločestiji dečko sa ulica Londona: Jedna greška ga je koštala najveće ljubavi! (FOTO)

foto: Profimedia

U intervjuu za "The Talks", Robin Rajt ogolila je dušu i progovorila o nekim stvarima, o kojima je ranije nerado pričala. Pre tri meseca iz njenog doma su se odselila i deca koju je dobila u braku s glumcem Šonom Penom, Dilan Frensis i Huper Džek. Kroz smeh je priznala da čim su otišli, već su se užeželi nje i porodičnog doma, pa žele da se vrate.

U detinjstvu gladovala, trpela batine, videla kako majka ubija oca: Šarliz Teron (42) nijedna nesreća nije zaobišla! (FOTO)

foto: Profimedia

"Tek su otišli, a već se žele da se vrate. Čekajte malo, tek je prošlo tri meseca", priznala je i dodala kako sada napokon ima vremena za sebe. Ćerka Dilan Frensis živi u Njujorku, gde studira i radi, dok je sin Huper Džek, nakon diplome, otišao na Haiti gde radi za očevu organizaciju koja pomaže tamošnjem stanovništvu.

Kako je rekla, tu crtu je nasledio od svog oca, koji je od svog rođenja želeo da pomaže drugima. Osim pomaganja Haitiju, mnogi su zaboravili da je glumac Šon Pen otišao jednom prilikom i u Iran, u vreme kada su se retki to usudili.

'To je bio grozan period. Sećam se kao danas. Prvo je otišao u Bagdad, i nisam toliko strahovala, kao kada je nakon toga otišao u Iran. Tada sam se zaista oprostila od njega, rekla mu zbogom. Nikakav kontakt nismo imali i bilo je strašno", prisetila se bivšeg supruga.

18 godina pakla: Životna priča najharizmatičnijeg glumca Holivuda! (FOTO)

foto: Profimedia

"U karijeri ne žalim ni za čim. Radila sam šta sam htela. Nemam nikakvu želju, niti sam je ikada imala, da budem poznata i slavna. Obožavatelji i tako i tako sami stvaraju sliku o tebi. Ono što sam želela je da imam porodicu i da odgajam svoju decu, nikada nisam sanjala da budem kao Anđelina i Bred na naslovnoj strani magazina Pipl."

Kada je reč o ulogama, priznala je kako je ponekad pristajala na uloge na koje inače ne bi. "Ponekad nešto moraš da snimiš, jer na kraju meseca treba da platiš račune, ali to ne znači da moraš baš da izdaš samog sebe. Kompromisa uvek mora biti."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs