pogledajte

Ketrin Zita-Džouns i Majkl Daglas sa porodicom na odmoru: Poznati par zaljubljen kao prvog dana! (FOTO)

Prošlo je dve decenije od kako su se zaljubili jedno u drugo. Iako im mnogi nisu predviđali blistavu budućnost, posebno zbog razlike u godinama, koja u njihovom slučaju iznosi čak 26 godina, oni su skladnim braku, koji traje od 2000. godine, zatvorili usta svim dušebrižnicima

Vip roditelji
Autor:
Ketrin Zita-Džouns i Majkl Daglas sa porodicom na odmoru: Poznati par zaljubljen kao prvog dana! (FOTO)
Majkl Daglas i Ketrin Zita-Džouns sa decom, Foto: Profimedia

Iako niti njihov brak nije zaobišla mala kriza, posebno kada je slavnom glumcu dijagnostifikovan rak grla, Ketrin Zita-Džouns i Majkl Daglas su dokazali da su jači od svih iskušenja koje im je život stavio pred njih. A da su i dalje srećni i zaljubljeni, govore poslednje fotografije koje je 48-godišnja glumica objavila na svom Instagram profilu.

Ketrin Zita-Džouns pokazala omiljene detalje u svom luksuzno uređenom domu: Klavir vredan 30 hiljada funti! (FOTO)

Naime, prolećni odmor supružnici su odlučili sa 17-godišnjim sinom Dilanom i 14-godišnjom Karis provesti u Dominikanskoj republici.

Kako četvoročlana porodica uživa u na ovom ostrvu, poznatom po peščanim plažama dugim 32 kilometara, koje okružuju ostrvo, i luksuznim "all-inclusive" resortima, može se videti na fotografijama koje je Ketrin Zita-Džouns objavila.

Ketrin Zita Džouns objasnila šta je stil: U 48. godini puca od seksepila! (FOTO)

Iako sama poprilično nesigurna u samu sebe, svoju 14-godišnju ćerku pokušava da nauči važnosti da bude snažna i puna samopouzdanja.

"Pokušavam usaditi u nju, ali i u sebe, to samopouzdanje. Ali, naravno, u svakoj ženi postoje te nesigurnosti. Ja sam zaposlena majka i moje su nesigurnosti uvek prisutne", priznala je Ketrin Zita-Džouns.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs