Biografija

Okrutna Megan Markl: Buduća princeza hladnokrvno slomila srce bivšem mužu! (FOTO)

Možda buduća princeza i nije dama toliko velikog srca kakva se predstavlja u javnosti

Šuška se 02.04.2018. - 12:30h Autor: Glossy
Megan Markl, Foto: Profimedia

Kada je Megan Markl odlučila da stavi tačku na brak sa produceromTrevorom Engelsonom 2013. godine, reagovala je brzo i praktično, možda i pomalo okrutno, piše Glossy.

 

Umesto da se iz svog novog doma lično uputi u Los Anđeles, gde je sa mužem živela u bungalovu, Megan je svoj verenički i svadbeni prsten poslala – poštom.

 

Megan Markl prvi put u javnosti nakon skandala sa obnaženim fotografijama: Nije skidala osmeh s lica! (FOTO)

foto: Profimedia

Engelson, koji je svoju tadašnju suprugu upoznao na setu serije "Suits", dok je njena slava tek počinjala, bio je slomljen nakon iznenadnog Meganinog zahteva za razvod jedva dve godine nakon što su se venčali.

 

Ove informacije isplivale su u Meganinoj novoj biografiji i ne liče na slatku devojku koja se predstavila javnosti kao buduća princeza. Biografiju je napravio Endu Morton i predstavio Megan Markl kao kompleksnu ličnost, pomalo račundžiju. Megan je oduvek sanjala o tome da postane princeza, a želja joj je bila da postane Dajana br. 2, kako kaže jedna njena bliska prijateljica iz škole.

 

Ovako je izgledalo prvo venčanje Megan Markl: Daleko od kraljevskih manira! (FOTO)

 

1 / 9 Foto: Profimedia

Morton je otkrio i da se Megan sistematski iz života rešila svih dragih ljudi koji ne odgovaraju njenom budućem i trenutnom društvenom i profesionalnom statusu.

 

Morton se proslavio knjigom Dajana: Istinita priča 1992, kada je izneo pregršt nečuvenih informacija o Dajaninom propalom braku, a u istom pravcu krenuo je i sada. Kraljevska porodica nije se oglasila o svemu ovome.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...