Neobičan život poznate plesačice

Ona je oličenje seksepila i ženstvenosti: Kraljica striptiza doživela traumatično iskustvo u mladosti! (FOTO)

Mi same odlučujemo želimo li da nas doživljavaju poput objekata, objasnila je Dita ples burlesku. Kaže da ne želi zbog razvoda od Marlin Mensona jer su bili u mračnom periodu

Vip priča
Autor:
Ona je oličenje seksepila i ženstvenosti: Kraljica striptiza doživela traumatično iskustvo u mladosti! (FOTO)
Dita Von Tiz, Foto: Profimedia

Burleska je postala mesto za alternativni feministički pokret. Nikad nisam mislila da ću postati slavna, ispričala je Dita Von Tiz (45) za britanske dnevne novine Gardijan. Dita je postala poznata po vezi i dvogodišnjem braku s pevačem Merlinom Mensonom (49), a potom i po svojim plesačkim sposobnostima.

Mariska Hargitej čuva sećanje na svoju pokojnu majku: Svi su mislili da je ona samo seks simbol, a nisu znali da ima IQ 160! (FOTO)

foto: Profimedia

- Počela sam se time da se bavim jer mi je bilo zabavno i super jer niko to nije radio. Mi same odlučujemo da li želimo da nas doživljavaju poput objekata - ispričala je Von Tiz koja nosi titulu "kraljice burleske", plesa u kojem se veličaju šarm, glamur i ženstvenost te se žena svlači. Požalila se kako joj je teško ostati bleda u Los Anđelesu zbog visokih temperatura i da većinu dana provodi u kući.

- Kada idem na pijacu, stavljam velike količine kreme za sunčanje i nosim veliki šešir. Znala sam da izgorim i bilo je traumatično - istakla je plesačica.

Voli da se priprema za svoje plesne nastupe i to čini satima, ali kada ima slobodan dan ne trudi se oko izgleda. Stavi samo crveni ruž i potrudi da joj kosa na "nešto liči". Dita kaže da će možda odustati od striptiza s 50 godina i onda bi mogla samo da peva uživo na pozornici.

Rasturila mu brak, pa ga varala s kim je stigla: Nestvarno lepa žena uzdrmala ceo Holivud!

foto: Profimedia

- Stajala bih ispred svojih dama i homoseksualaca u divnoj okrugloj haljini poput Marlen Ditrih - objasnila je plesačica koja ne žali što se razvela od Mensona. Smatra da je to bila ispravna odluka.

- Imam drage uspomene iz prve polovine naše sedmogodišnje veze. Bilo je to romantično vreme umetnika i muze i tada je napravio album 'The Golden Age od Grotesque' za koji ga je inspirisao moj svet burleske. Ali druga polovina veze je postala prilično mračna - ispričala je Dita. '

Spavala s kim je htela, imala nameru da ubije Hitlera: Holivud sa šapatom priča o ovoj glumici!

1 / 5 Foto: Profimedia

Kraljicu burleske je, kada je išla u srednju školu, otac izbacio iz kuće.

- Skupljala sam seksi donje rublje i trošila sav novac za to. On, kao i većina ljudi, nije mogao da shvati da to nisam radila da bih zavela muškarce nego sam to jednostavno volela da nosim - napomenula je plesačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs