Ćerka nastradale starlete otovrila dušu

Mariska Hargitej čuva sećanje na svoju pokojnu majku: Svi su mislili da je ona samo seks simbol, a nisu znali da ima IQ 160! (FOTO)

Iako je preminula još 1967., sa samo 34 godine, uspomenu na slavnu Džejn Mensfild i dalje mnogi održavaju živom, posebno njena ćerka, Mariska Hargitej, koja je u mnog čemu slična svojoj majci. Iako nije, poput nje, postala seks simbol, izgledom neodoljivo podseća na nju, a Džejn je svojoj ćerki prenela i ljubav prema glumi

Vip priča
10:23h Autor:
Mariska Hargitej čuva sećanje na svoju pokojnu majku: Svi su mislili da je ona samo seks simbol, a nisu znali da ima IQ 160! (FOTO)
Džejn Mensfild, Foto: Profimedia

Davno pre nego što je postojala Pamela Anderson, Holivud je imao svoju zvezdu. Ime joj je bilo Džejn Mensfild, a bila je poznata po plavoj kosi i bujnom poprsju koje je uvek stavljala u prvi plan.

Telo u obliku peščanog sata: One su ubedljivo najlepše žene u istoriji! (FOTO)

foto: Profimedia

Jedna od njenih petero dece, glumica Mariska Hargitej, poznata po ulozi detektivke Olivije Benson u seriji "Zakon i red: Odeljenje za žrtve", imala je tek tri godine kada je njena majka, u 35. godini života preminula od posledica stravične automobilske nesreće. Bilo je to 1967. godine, a iako su mnoge stvari izbledele, Mariska se i danas nekih jasno seća.

Od gena se ne može pobeći: 12 poznatih ličnosti koje neverovatno liče na svoje roditelje! (VIDEO)

foto: Profimedia

"Jednostavno sam se naučila da živim s gubitkom. Kroz svoj život sam se trudila da se suočavam sa bolom, gubitkom i tužnim osećajima. Ne kažem da je lako, a posebno nije bilo lako za mene, ali život nije uvek crn", priznala je Mariska Hargitej.

Fotografija koja je uzburkala javnost: Sofija Loren otkrila dugo čuvanu tajnu! (FOTO)

foto: Profimedia

"Moja majka je bila divna, prelepa, glamurozna i seks simbol, ali retki su oni koji su znali da je svirala violinu, imala IQ 160, petoro dece i obožavala pse. Bila je toliko ispred svog vremena. Bila je inspiracija, imala je neverovatnu želju za životom, i mislim da sam to nasledila od nje. Jednom mi je neko rekao, prisećajući se moje majke: "Sve što treba da uradiš je da se pogledaš u ogledalo, i ona je tu." Ona je još uvek tu uz mene.'

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs