Hajdi Klum zaljubljena do neba: Sa njim mislim ozbiljno! (FOTO)

Šuška se
11:24h Autor:
Hajdi Klum zaljubljena do neba: Sa njim mislim ozbiljno! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ heidiklum

Bivša nemačka manekenka i supermodel Hajdi Klum (45) Dan zahvalnosti je provela na plaži sa svojim dečkom Tomom Kaulitzom (29), bivšim gitaristom benda "Tokio Hotel".

Muzičar je mlađi od nje čak 16 godina, ali se zaljubljeni par očigledno slaže s onom izrekom "ljubav ne zna za godine".

Zaljubljeni par je objavio fotografije na Instagramu i tamo su prikazani u zagrljaju na plaži, sa zalaskom sunca u pozadini. Njihova romantična fotografija "zaradila" je 260 hiljda lajkova.

Prvi susret sa biološkim ocem: Hajdi Klum 14 godina krila ćerku od bivšeg dečka pa rešila da ih upozna! (FOTO)

Hajdi i Tom su u vezi od početka godine, a svaki slobodan trenutak provode zajedno. Glasine o njihovoj vezi krenule su još u martu, a Hajdi njihove zajedničke fotografije često objavljuje na društvenim mrežama.

"Tom me čini srećnom ženom. S njim je drugačije nego što je to bilo u bivšim vezama. S njim mislim zaista ozbiljno," rekla je nedavno Hajdi.

Izmislio supermodele, spavao sa maloletnicama: Žizel Bundšen je sebično čudovište, Hajdi Klum nemačka kobasica bez talenta! (FOTO)

Nemačka manekenka s mlađim dečkom proslavila je i 45. rođendan, u restoranu "Via Veneto" u Santa Monici. Zaljubljeni par celim se putem do restorana držao za ruke, a Hajdi se pojavila u sasvim ležernom izdanju.

Hajdi Klum (44) bez šminke: Pravo lice najpoznatijeg modela na svetu! (FOTO)

Hajdi iza seba ima dva propala braka. Do 2002. godine bila je u braku s glumcem Rikom Pipinom, a do 2014. s britanskim muzičarem Silom (55).

Luksuzno carstvo u brdima Holivuda: Ovo je porodično gnezdo Hajdi Klum! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs