Pametan trik

Kako je Megan Markl osvojila simpatije princa Filipa: Buduća vojvotkinja zaludela kraljevsku porodicu!

Oduševilo ga je to što je hrabra i to što ga je ispitivala o njegovom poreklu

Celebrities
Autor:
Kako je Megan Markl osvojila simpatije princa Filipa: Buduća vojvotkinja zaludela kraljevsku porodicu!
Foto: Fonet

Kako se kraljevsko venčanje sve više približava, sve više čitamo o tome kako se Megan Markl slaže s roditeljima, bakom, dedom i ostalim članovima porodice princa Harija. Nedavno se pisalo i o tome kako je Megan, već prilikom prvog susreta, uspela da osvoji Harijevog dedu, princa Filipa.

Megan Markl prvi put u javnosti nakon skandala sa obnaženim fotografijama: Nije skidala osmeh s lica! (FOTO)

foto: Profimedia

Naime, Megan je navodno iskoristila super pametan trik pa ga je, prilikom razgovora s princom Filipom, "ispitivala mnogo pitanja, posebno ona u vezi sa njegovom stranom porodicom i njegovu vezu s Grčkom."

Oduševilo ga je i to što je hrabra i odvažna

Upravo zbog pitanja o njegovom poreklu princ Filip je brzo zavoleo simpatičnu Megan, a očigledno mu je bilo drago što je zanima odakle dolazi i potiče porodica u koju uskoro i sama ulazi.

Bliska je sa Kejt, ali od ove članice kraljevske porodice najviše voli da dobija savete: Neočekivano prijateljstvo Megan Markl! (FOTO)

foto: AP / Alastair Grant

Ali, nezavisno od toga da li je Megan sama istraživala Filipovo poreklo, jedan izvor je ispričao da joj je princ Hari možda malo pomogao u sprovođenju ovog pametnog plana.

"Da li joj je princ Hari rekao da mu to kaže? Ne znam tačno. Ali bila je jako zainteresovana za razgovor", ispričao je izvor. "Vojvoda od Edinburga brzo se "našao" s njom. A još jedan od razloga tome bio je taj što je veoma hrabra", dodaje.

Megan Markl će posle venčanja dobijati džeparac od princa Čarlsa: Iznos uopšte nije zanemariv! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs