Neverovatni prohtevi

Razmaženi roditelji: Bijonse i Džej Zi šokirali svet svojim zahtevima za turneju! (FOTO)

Turneja će početi 6. juna u Kardifu, a Bijonse i Džej Zi ovoga puta su lestvicu podigli zaista visoko i svojim pomoćnicima i organizatorima zadali pravu glavobolju

Šuška se
Autor:
Razmaženi roditelji: Bijonse i Džej Zi šokirali svet svojim zahtevima za turneju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bijonse i Džej Zi službeno su potvrdili kako će udružiti snage i svoje obožavatelje razveseliti još jednom zajedničkom turnejom naziva “On the Run II”. Iako je javnost zbog njihove odluke oduševljena, veliki deo ostao je zaprepašćen nakon što su procurele informacije o svim prohtevima para za turneju na koju će osim Blu Ajvi povesti i šestomesečne blizance Sir i Rumi.

Turneja će početi 6. juna u Kardifu, a Bijonse i Džej Zi ovoga puta su lestvicu podigli zaista visoko i svojim pomoćnicima i organizatorima zadali pravu glavobolju. Par, naime, želi da sve bude na “visokoj nozi” i ne misle da pristanu na išta manje. “Bej i Džej su zahtevali za kolevke od 18-karatnog zlata sa svilenom posteljinom”, ispričao je prijatelj para stranim medijima.

Upravo je ovaj zahtev šokirao njihove obožavaoce koji im zameraju preteranu i bespotrebnu raskoš. Osim toga, Bijonse traži da joj temperatura u garderobi uvek bude 25 stepena i da je puna sveća s mirisom ruža. Oko dece će joj na putovanju pomagati i četiri dadilje. Porodici mora konstantno na raspolaganju da bude i vrhunski kuvar, ali i vojska frizera i kozmatičara. S druge strane, Džej Zi želi u svakom gradu na turneji da ima gomilu “Ace of Spades” šampanjca.

1 / 2 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs