Verna starim prijateljima

Više nije obična žena, sad je vojvotkinja: Šta je Megan Markl rekla šminkeru pred venčanje!

Udajom za britanskog princa, njen položaj u društvu značajno se promenio

Celebrities
Autor:
Foto: Reuters / Owen Humphreys

Pre nekoliko dana, bivša američka glumica Megan Markl udajom za britanskog princa Harija postala je vojvotkinja od Saseksa, ali za prijatelje, ona je i dalje samo "Meg"!

 

Šminker Danijel Martin, koji se privatno već godinama druži sa novopečenom snajom britanske kraljevske porodice, i koji ju je šminkao na dan venčanja, rekao je da ga je i pored dugogodišnjeg prijateljstva zbunilo to kako sada treba da joj se obraća.

 

"Pitao sam je to. Treba li da ti se naklonim? Ne želim da te ne ispoštujem kako treba, poznajem te 10 godina. Šta treba da radim? Ona je počela da se smeje naglas i rekla: Ja ću uvek biti ona ista Meg", ispričao je Martin za People.

 

Prvo pojavljivanje Megan Markl kao vojvotkinje: Nema više kršenja pravila! (FOTO)

 

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on

 

"Ipak, kad je sledeći put vidim, znaću kakav je protokol", istakao je šminker i otkrio da je Megan na dan venčanja samo petoro ljudi učestvovalo u njenom spremanju - stilista Serž Norman, dizajnerka venčanice Kler Vejt Keler, majka Dorija Ragland, on sam i mlada lično.

 

"Nije izgledala nervozno. Bila je Megan koju poznajem. Nismo ni imali osećaj da se udaje, sve dok nije obukla venčanicu", ispričao je Martin.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...