pogledajte

Od kuvara do princa: Upoznajte čoveka za kojeg se Megan Markl zamalo udala 2015. godine? (FOTO)

Megan Markl i Kori Vitielo zaljubili su se nakon što je ona nahvalila njegov restoran na svom blogu. Bili su zajedno dve godine, a onda je ona upoznala princa Harija.

Vip priča
Autor:
Od kuvara do princa: Upoznajte čoveka za kojeg se Megan Markl zamalo udala 2015. godine? (FOTO)
Megan Markl, Foto: Profimedia

Samo nekoliko nedelje pre nego što je na sastanku na slepo upoznalaprinca Harija, Megan Markl bila je u vezi s Korijem Vitielom, kanadskim šefom i vlasnikom restorana u Torontu. Zajedno su bili dve godine, a on joj je pomogao da se oporavi od kraha prvog braka s glumcem i producentom Trevorom Engelsonom.

A post shared by Cory Vitiello (@coryvitiello) on

Do veze s Korijem došlo je nakon što je ona na svom blogu nahvalila ''The Harbord Room'', jedan od njegovih restorana koji je 2014. godine imala priliku da poseti s ekipom serije' 'The Suits'', čija je zvezda bila. Usput je nahvalila i samog Korija za kojeg je rekla da je njen omiljeni kuvar, ali osim kulinarskih veština, jako joj se svideo i kao osoba.

A post shared by Cory Vitiello (@coryvitiello) on

Kori i Megan su to leto započeli vezu koja je trajala skoro dve godine, a njihovi bližnji su bili uvereni da će se i venčati, pogotovo njegova majka, koju je bivša glumica oduševila kada je s njegovom porodicom provela Božić 2015. godine.

A post shared by Cory Vitiello (@coryvitiello) on

Ona za Megan ima samo reči hvale.

''Megan je lepa i vrlo pametna žena, vrlo je iskrena. Uživali smo u vremenu koje smo proveli s njom. U našu porodicu se dobro uklopila, a i kraljevska porodica može biti srećna što je ima'', rekla je za Dejli Mejl.

Glumica je u Toronto stigla iz rodnog Los Anđelesa kao nepoznata mlada žena, a zahvaljujući vezi s Korijem, ušla je u visoko društvo, što je i dovelo do upoznavanja s princem Harijem.

U sedam godina, od kada je počelo snimanje serije ''The Suits'', život Megan Markl se potpuno promenio, a dan kada će i zvanično postati članica kraljevske porodice samo što nije došao.

Venčanje s princom Harijem zakazano je za 19. maj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs