Ona je napravila prvi korak

Prva ljubav u 13. godini: Evo kako izgleda prvi dečko Megan Markl! (FOTO)

Par je raskinuo pred kraj leta, pre nego što su se vratili u školu

Celebrities
Autor:
Prva ljubav u 13. godini: Evo kako izgleda prvi dečko Megan Markl! (FOTO)
Foto: AP / Anthony Devlin

Već prva ljubav Megan Markl je mogla da bude dobar pokazatelj u kakvu će ženu bivša glumica da stasa. Još kao 13-godišnjakinja Megan je pokazala svoju samouverenost poljubivši svog vršnjaka, Džošuu Silverstajna u letnjem kampu u Kaliforniji.

Zbog jučerašnje kombinacije svi se dive Megan Markl: Iza nje se krije samo još jedan trik! (FOTO)

foto: Profimedia

Džošua Silverstajn je tada završio u vezi s Megan, a za strane medije, sada poznati komičar i otac dvoje dece, prisetio se trenutka kada su izlazili iz učionice i pao je poljubac.

"Ona me je poljubila i napravila prvi korak. Mislim da sam bio kao – OK, očigledno smo u toj fazi veze sada – ljubimo se. Kasnije smo se još nekoliko puta poljubili, ali pre toga smo se već držali za ruke i grlili, bili smo par" ispričao je Džošua jednom prilikom.

Potpuno nesvakidašnja kombinacija boja: Novo pojavljivanje Megan Markl nosi snažnu poruku! (FOTO)

Komičar, koji živi u Los Anđelesu otkrio je kako je Megan bila vrlo draga, slatka, talentovana i zainteresovana za pozorišni kamp.

Još pre nekoliko godina, kada je još glumila u seriji Odela, u intervjuu s Lerijem Kingom, Megan je otkrila detalj o svom prvom poljupcu. Par je raskinuo pred kraj leta, pre nego što su se vratili u školu.

Naizgled obična kombinacija: Megan Markl iznenadila izborom cipela! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs