Zanimljiv odabir

Naizgled obična kombinacija: Megan Markl iznenadila izborom cipela! (FOTO)

Vojvotkinja od Saseksa krenula je s obavljanjem novih kraljevskih obaveza koje joj je ove nedelje dodelila kraljica

Moda
Autor:
Naizgled obična kombinacija: Megan Markl iznenadila izborom cipela! (FOTO)
Foto: EPA / Neil Hall

Kensingtonska palata je u utorak objavila službeno saopštenje u kojem stoji da Megan Markl preuzima dve dužnosti od kraljice Elizabete II - brigu o Nacionalnom pozorištu i Fondaciji univerziteta Komonvelta, kao i da postaje kraljevska pokroviteljka organizacije za dobrobit životinja "The Mayhew" kao i humanitarne organizacije "Samt Works" koja pomaže nezaposlenim i ugroženim ženama da pronađu posao.

Prva fotografija novog doma Megan i Harija: Ovo definitivno niko nije očekivao! (FOTO)

foto: EPA / Neil Hall

Upravo ovu zadnje navedenu organizaciju Megan je posetila već danas te oduševila svojim izborom garderobe za tu priliku, a posebno izborom cipela.

Čim je iskoračila iz automobila, sve poglede ukrale su njene crno bele salonke u stilu Kruele De Vil koje su podigle neutralni ostatak kombinacije. Reč je o cipelama brenda Đanvito Rozi koje, kako piše Harper's Bazaar, Megan ima već godinama te se njima, dok se još nije udala za princa Harija, hvalila i na svom Instagramu.

Kraljica Elizabeta uvodi sankcije: Neće više da toleriše Megan i Kejt! (FOTO)

foto: EPA / Neil Hall

Salonke, koje osim upečatljivog printa krase i prozirni detalji, vojvotkinja je iskombinovala s crnom trudničkom haljinom brenda Hatč i bež kaputom modne kuće Oskar de la Renta te zanimljivim minđušama brenda Kimai, a u ovom besprekornom izdanju je ženama iz udruženja "Smart Works" dala i nekoliko modnih saveta o oblačenju za poslovni razgovor.

Nije onako kako mediji govore: Zajednička prijateljica Megan Markl i princa Harija otkrila šta se zapravo događa između njih!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs