Da li vam se dopada?

Prva fotografija novog doma Megan i Harija: Ovo definitivno niko nije očekivao! (FOTO)

Ovaj objekat nekada je bio ambar

Celebrities
12:21h Autor:
Prva fotografija novog doma Megan i Harija: Ovo definitivno niko nije očekivao! (FOTO)
Foto: AP / Frank Augstein

Kada kažemo kraljevska porodica, obično pomislimo na raskošne toalete, dvorce, skupe večere lagodan život koji pažljivo čuva obezbeđenje.

Ipak, čini se da su Megan Markl i princ Hari pre ljubitelji prirode nego palate, o čemu svedoči i prva fotografija njihovog nove kuće na selu, u kojoj planiraju da provedu dosta vremena sa svojim detetom, čiji dolazak na svet očekuju na proleće.

U pitanju je kućica na farmi u Kotsvoldu, okružena kilometrima prelepe prirode. Kućica vredi 2.5 milina funti, a zapravo se radi o renoviranom objektu koji je nekada bio ambar.

Fotografije je prva na Tviteru objavila reporterka Emili Endruz, a mnogi su se složili da nisu očekivali da će kraljevski par imati želju da stari ambar pretvara u svoju vikendicu.

Kako prenosi Dejli mejl, "kućica" ima četiri spavaće sobe, plus dve izdvojene napolju, a u njoj su Megan i Hari već ugostili ekskluzivne prijatelje - Džordža i Amal Kluni, Serenu Vilijams, Prijanku Čopru i Nika Džonasa.

Kraljevski par je ovu kuću zakupio na dve godine, ali izvori tvrde da nameravaju da je zadrže i nakon što se usele u novi dom u blizini kraljičine palate.

Sada nas zanima vaše mišljenje:

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs