Čuva svoju privatnost

Kako izgleda muž Branke Katić: Glumica se retko pojavljuje s njim u javnosti! (FOTO)

Srpska glumica čuva svoju intimu daleko od očiju javnosti

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir / Vladimir Šporčić

Nije lako biti javna ličnost jer i sve ono što niste želeli da se sazna o vama, na ovaj ili onaj način ispliva u javnost. Ipak, neke od naših dama uspele su da sačuvaju svoj pirvatan život, a svoje muževe retko predstave na nekim javnim događajima.

 

Fotografiju glumice Branke Katić koja je u braku sa Džulijanom Farinom 18 godina teško možete naći. Njih dvoje mogu se zajedno videti samo ukoliko on "okači" fotografiju na društvene mreže. Iako je u poslu koji je veoma blizak glumičinom, nije od onih koji voli mnogo da se pojavljuje u medijima.

 

Prva fotografija novog doma Megan i Harija: Ovo definitivno niko nije očekivao! (FOTO)

foto: Profimedia

Džulijan je engleski producent i reditelj s kojim Branka ima dva sina, Luja koga zanima režija i Džoa koji ima talenta za glumu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julian Farino (@julianfarino) on

Među damama koje se retko mogu videti u javnosti sa partnerom su i Nataša Ninković koja se retko pojavljuje sa suprugom, Anica Dobra, koja iako živi u Srbiji sa suprugom se nikada ne pojavljuje na javnim manifestacijama, kao i Vesna Trivalić koja se zbog supurga preselila u Dubai.

 

Od vesele tinejdžerke i uzornog studenta do buduće kraljice Velike Britanije: Kako se Kejt Midlton menjala tokom godina! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...