Pogledajte

Prevario ju je za milione: Rijana tuži oca! (FOTO)

"Ovom tužbom klijentkinja želi da spreči dalje narušavanje svog imena, lika, reputacije i privatnosti," navodi njen advokatski tim

Vip priča
14:53h Autor:
Prevario ju je za milione: Rijana tuži oca! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pevačica Rijana tužila je sopstvenog oca Ronalda Fentija zbog prevare, prenosi američka štampa.

Rijana, čije je pravo ime Robin Rijana Fenti, tuži Ronalda Fentija zbog prevare, lažnog reklamiranja, narušavanja privatnosti i čitavog spiska drugih dela.

Pevačica u tužbi navodi da su Ronald i njegov neimenovani poslovni partner osnovali kompaniju koja u imenu sadrži njeno prezime.

Glamur devedesetih se vraća: Rijana se pojavila u retro Barbi izdanju (FOTO)

foto: Profimedia

"Ta kompanija se uporno i namerno predstavljala kao da ima veze sa Rijanom. Na taj način, od trećih lica 'izvučeni' su milioni dolara, jer su njih dvojica lažno obećavali da su odgovorni za Rijaninu karijeru i da zakazuju njene nastupe širom sveta," navodi se u tužbi.

Rijana dalje pokušava da zaustavi oca u korišćenju njenog brenda, jer je ona tako nazvala svoju modnu i kozmetičku kolekciju, i zaštitila taj brend.

"Ovom tužbom klijentkinja želi da spreči dalje narušavanje svog imena, lika, reputacije i privatnosti," navodi njen advokatski tim.

Pevačicini roditelji su se davno razveli, a ona je više puta pričala da joj je odrastanje bilo teško jer je otac bio alkoholičar i narkoman. Ronald je kratko izjavio da "niko ne može da ga spreči da u poslu koristi sopstveno prezime".

Rijana fura boju od koje svi beže: Pojavila se u ovoj haljini, svi pogledi su bili uprti u nju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs