više je niko ne prepoznaje

Sećate se Zlobnice koja vuče korene sa Balkana: Fanovi je napali zbog deformisanog lica! (VIDEO)

Iako je nekada popularna Zlobnica i dalje zvezda u Južnoj Americi, godinama unazad privlači veliku pažnju svojim brojnim plastičnim operacijama

Celebrities
Autor:
Sećate se Zlobnice koja vuče korene sa Balkana: Fanovi je napali zbog deformisanog lica! (VIDEO)
Foto: Printscreen Jutjub/ Niksa Draca

Venecuelanska glumica hrvatskog porekla Gabrijela Spanić koju srpska javnost pamti po ulozi u telenoveli "Zlobnica" danas ima 45 godina i izgleda potpuno drugačije u odnosu na devedesete kada je žarila i palila na televiziji.

Međutim, Spanićeva danas izgleda potpuno neprepoznatljivo. Razlog za to su brojni irurški zahvati koji su i te kako ostavili traga na njenom licu i prilično je izmenili.

Nedavno je na Instagramu objavila video u kojem je snimila sebe izbliza, ne sluteći da će je fanovi brutalno ispljuvati.

Osmeh joj se zaledio na usnama: Poznata zlobnica uništena plastičnim operacijama! (FOTO)

"Šta ti se dogodilo s licem?", "Nekad si imala predivno lice, sad je uništeno", "S nekoliko bora bi izgledala privlačnije nego s tim razvučenim veštačkim licem", "Strašno je što želja za savršenstvom dovodi do toga da uništavaš prirodnu lepotu. Tužno je videti da se tako lepa žena uništila s previše operacija", "Izgledaš poput plastične lutke", samo su neki od brojnih komentara.

Ostala ista i posle 20 godina: Sada izgleda još bolje, iako je u petoj deceniji! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs