Prava mlada dama

Lepa bratanica princeze Dajane ponovo u centru pažnje: Niko nije mogao da skine pogled s nje! (FOTO)

Lejdi Kiti Spenser, 27-godišnja ćerka Čarlsa Spensera, mlađeg brata nikad prežaljene princeze Dajane, oduševila je svojim stajlingom na izložbi upriličenoj u čast legendarnoj meksičkoj umetnici Fridi Kalo u londonskom muzeju V&A

Star look
21:25h Autor:
Lepa bratanica princeze Dajane ponovo u centru pažnje: Niko nije mogao da skine pogled s nje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Lepa plavuša Kiti Spenser osim svojim stasom, često privlači pažnju i svojim sjajnim osećajem za modu, a tako je bilo i kada je prisustvovala izložbi posvećenoj čuvenoj Fridi Kalo u londonskom muzeju V&A. Za tu priliku je odabrala čipkastu ružičastu haljinu s cvetnim aplikacijama, za koju je dobila pregršt komplimenata.

Ko je Kiti Spenser: Nije krila vezu sa razvedenim tajkunom, ceo svet je poredi sa princezom Dajanom! (FOTO)

foto: Profimedia

Efektnu haljinu upotpunila je klač torbicom i seksi sandalama s kaišićima, a odličan mejk ap i frizura naglasili su prirodnu lepotu ove svestrane Britanke koja je odrasla u Južnoafričkoj Republici.

Bratanica neprežaljene princeze Dajane je tamo studirala psihologiju, političke nauke i englesku književnost. Studije je završila u Londonu, a nakon toga je i magistrirala na temu "Upravljanje luksuznim brendovima". Danas živi i radi u Londonu koji obožava.

foto: Profimedia

"Južnoafrička Republika je sjajno mesto za odrastanje i rano detinjstvo i srećna sam da sam imala tu priliku. Ipak, uvek sam se više osećala Britankom, a ovde je i puno članova moje porodice", rekla je u jednom ranijem intervjuu Kiti.

Kako kaže, oduvek je mnogo volela modu, pa ne čudi da je na kraju završila u manekenskim vodama, baš poput svoje majke Viktorije koja se bavila modelingom.

Kraljevska porodica lagala Dajaninog brata: Okrutno je šta su tražili od dečaka na sahrani! (VIDEO)

foto: Reuters / Pool

Ne čudi da je atraktivna plemkinja s ostatkom svoje porodice i zgodnim bratom Luisom, bila među najzapaženijim zvanicima na nedavnom kraljevskom venčanju princa Harija i Megan Markl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs