Životna priča

Seksi bratanica princeze Dajane: Lejdi Kiti Spenser, bez stida i srama! (FOTO)

Lejdi Kiti ne preza od pokazivanja svog raskošnog dekoltea, a zahvaljujući svom atraktivnom izgledu, nedavno se našla i na naslovnici magazina Tatler
Vip priča
18:58h Autor:
Seksi bratanica princeze Dajane: Lejdi Kiti Spenser, bez stida i srama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Od jedne lejdi plemićkog porekla očekuje se ništa manje od damskog izgleda. Međutim, lejdi Kiti Spenser, bratanica britanske princeze Dajane je prava seks-bomba!

Beskrupulozni ljubavnik princeze Dajane: Prodaje njenu intimu!

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Nov 26, 2015 at 12:16pm PST

Lejdi Kiti ne preza od pokazivanja svog raskošnog dekoltea. Zahvaljujući svom atraktivnom izgledu, našla se i na naslovnici magazina Tatler. Ne bez razloga, zlobnici bi rekli, njena mlađa sestra Amelija je s pravom zove vulgarnim imenom "si*e", piše britanski Daily Mail.

A photo posted by Tatler UK (@tatleruk) on Nov 25, 2015 at 1:56pm PST

Kitinim vrtoglavim usponom, za koji je prevashodno zaslužno njeno telo, nije zadovoljan ni njen otac, Dajanin rođeni brat Čarls Spenser. Dok njega prati reputacija jednog od poslednjih pravih šarmantnih gospodina u Velikoj Britaniji, on vrtoglavi medijski uspon njegove 24-godišnje ćerke uopšte ne podržava.

Dani mladalačke požude: Princ Čarls pipkao Dajanu za guzu pred svima! (VIDEO)

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Oct 16, 2015 at 9:26am PDT

"Baš su se posvađali oko toga pre nekoliko nedelja", izjavio je izvor blizak porodici. Međutim, čini se da ni to neće zaustaviti 24-godišnju Kiti da postane još popularnija. A u tome će joj svakako pomoći izgled, veze koje ima i mediji gladni profita. Kiti i njene dve mlađe sestre prvi put su privukle veću pažnju javnosti tokom venčanja princa Vilijama i Kejt Midlton 2011. godine.

6 sudbinskih venčanja: Žene zavodnice koje su krojile istoriju kraljevstva! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Sa plavom kosom i plavim očima mnogi su primetili sličnost koju Kiti ima sa rođenom tetkom Dajanom.

"Presrećna sam ako to stvarno mislite", izjavila je Kiti u jednom intervjuu.

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Aug 23, 2015 at 2:30am PDT

"Ona svakako nije jedna od diskretnijih članova kraljevske porodice. Veoma je topla i zabavna. Uživa u privlačenju pažnje", rekao je izvor blizak lejdi Kiti. Vrtoglavi uspon u britanskoj i svetskoj javnosti pokazuje i broj njenih pratilaca na Instagramu kojih za sada ima skoro 14.000.

Princ Filip o danima nakon Dajanine smrti: U pismu otkriveno šta je najviše pogodilo porodicu!

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Nov 26, 2015 at 1:22pm PST

Kiti je sada singl, a do pre četiri meseca je bila u vezi godinu dana sa italijanskim trgovcem nekretninama Nikolom Baratijerijem di San Pjetrom (44). Iako su je do sada dovodili u vezu sa brojnim mladim bogatašima i milionerima srednjih godina, Kiti tvrdi da uopšte nije takva.

"Veoma sam sentimentalna. Imala sam svega nekoliko momaka do sada", izjavila je za Tatler.

Dobar izgled očigledno je nasledila od svoje majke, britanskog modela Viktorije Lokvud, ali nažalost, upravo ona je i napravila najviše problema u porodici. Naime, Kitina majka Viktorija borila sa anoreksijom i zavisnošću od kokaina. Zbog toga je otac Spenser svoju decu izdvojio u kuću za goste (Kiti je nakon razvoda roditelja sa sestrama i bratom živela u Kejptaunu), a kasnije je iznajmio kuću i poslugu koja je na raspolaganju njegovoj deci non-stop. Viktorija se rešila svoje zavisnosti, sada je psiholog i savetnik drugim zavisnicima.

Elizabeta, britanska vladarka sa najdužim stažom: Ovih 15 stvari niste znali o njoj! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

I Kiti je završila studije psihologije, a o svojoj majci kaže da je sjajan savetnik i veoma je ponosna na nju. Smatra da je vaspitala decu na fenomenalan način zbog svoje burne prošlosti, tako da Kiti nikada ni cigaretu nije probala.

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Jun 30, 2015 at 1:53pm PDT

Osim Kiti koja je najstarija, nekadašnji par ima još troje dece - 23-godišnje bliznakinje Elizu i Ameliju i 21-godišnjeg sina Luisa. Pre skoro 4 godine Kiti se preselila u Veliku Britaniju, da bi u Londonu pohađala master studije iz oblasti biznisa, a ubrzo nakon toga počela je da radi i za jednu humanitarnu organizaciju.

Gatara joj predvidela budućnost: Jednog dana bićeš kraljica! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs