Zgodni mladić

Ma kakav Džordž Kluni ili Dejvid Bekam: Bratanac princeze Dajane je bio najbolji frajer na kraljevskom venčanju! (FOTO)

Iako su sve oči bile uprte u Megan Markl i princa Harija tokom njihovog venčanja protekle subote, mnogi koji su ga pomno pratili nisu mogli a da ne primete atraktivnog mladića okruženog trima ženama. Reč je o bratu od ujaka princa Harija, 24-godišnjem Luisu Spenseru, bratancu pokojne princeze Dajane

Star look 22.05.2018. - 15:43h Autor: tportal.hr
Foto: Reuters / Pool

Luis Spenser (24), odnosno vikont Altorp, kakva mu je titula, od crkve do mesta svečanog ručka prošetao se u društvu tri dame - svoje majke Viktorije Ejken i sestara, lejdi Elajze i lejdi Kiti Spenser, a za svoj izgled, baš kao i njegove sestre, može da zahvali dobrim genima.

 

Sve oči su bile uprte u nju: Bratanica princeze Dajane u najelegantnijem izdanju do sada! (FOTO)

 

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Pre nego što se udala za mlađeg brata princeze Dajane, grofa Čarlsa Spensera, Viktorija je bila manekenka. Njenim stopama krenula je i Kiti, koja je već postala omiljeni model mofne kuće Dolče i Gabana.

 

Kraljevska porodica lagala Dajaninog brata: Okrutno je šta su tražili od dečaka na sahrani! (VIDEO)

foto: AP / Chris Radburn

Britanski aristokrata Luis Spenser san je mnogih devojaka širom sveta, a pogotovo u Velikoj Britaniji, jer osim dobrog izgleda i ugledne porodice iz koje je potekao, diplomirao je na Univerzitetu u Edinburgu. Prema poslednjim podacima, u njegovom ljubavnom životu za sada ne postoji nijedna žena koja mu je zapala za oko.

 

Čega su sve zvanice morale da se pridržavaju: Mnogima je ovakav protokol zagorčao kraljevsko venčanje! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs