Nema više skrivanja

Isplivale najmračnije tajne vile Hjua Hefnera: Ono što ćete čuti nije nimalo lepo! (FOTO)

Bivša zečica Karla Hau je u Hjuovoj vili živela sa sestrom bliznakinjom Melisom, a sada otkriva da se snima dokumentarac o najpoznatijem hedonisti na svetu koji će mnoge zgroziti

Celebrities
Isplivale najmračnije tajne vile Hjua Hefnera: Ono što ćete čuti nije nimalo lepo! (FOTO)
Foto: Profimedia

Poznat po svom hedonizmu, ali poznatiji kao osnivač "Plejboja", najpoznatijeg magazina za muškarce, Hju Hefner živeo je u svojoj vili s mnogobrojnim lepoticama. Ali, javnosti će se sada, u novoj emisiji o njemu, otkriti kakav je bio u svoja četiri zida.

Bivša zečica Karla Hau u Hefnerovoj vili je živela sa sestrom bliznakinjom Melisom. Novinarima je otkrila da se snima dokumentarna emisija koja će otkriti kako se Hefner odnosio prema devojkama koje su živele u vili. Otkrila je i da nije prisustvovala nijednom incidentu, ali je čula mnogo grozota o pokojniku.

Kralj erotike: Majka je kriva što sam takav prema ženama! (FOTO)

foto: Profimedia

"Nikada nisam imala ružno iskustvo s njim, ali mnogo je devojaka koje jesu. Neke od njih su tek sada progovorile i ono što ćete čuti nije nimalo lepo. Nekada je držao osam devojaka zatvorenih u sobi, koje su čekale svoj red kod njega. Na sreću, meni se nikada ništa loše nije dogodilo. Kada sam ja živela u vili, Hju je već bio oženjen, tako da mogu reći da sam jedna od retkih koje su dobro prošle."

Karla tvrdi da je Hefner znao da će te stvari kad-tad izaći na videlo.

foto: Profimedia

"Devojke su znale u šta se upuštaju kada su pristale na njegove uslove, a htele su da svoje živote menjaju za karijeru. Svakako, neke od stvari koje su se dogodile su užasne i to nikako nije bilo u redu", otkrila je.

Prva koja je, inače, progovorila o užasnom životu u Plejboj vili je Holi Medison, koja je s Kendrom Vilkinson živela kod Hefa sedam godina.

Kendra Vilkinson o odnosu sa Hjuom Hefnerom: Ja sam imala 18, a on 78 godina!

foto: Profimedia

"Morala sam da izgledam kao da mi je fantastično, a bila sam užasno nesrećna. Viki je dovodila gomilu žena u njegov krevet, i jasno mi je zašto je to radila – što više njih je bilo, manja je bila šansa da će ona morati da ima seks s njim."

I Kendra je pričala o seksu s Hjuom: "Da bih preživela te noći, bila sam pijana i drogirana. Nije bilo drugog načina, a nisam mogla to da izbegnem."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs