Otkrila detalje

Kendra Vilkinson: Morala sam da budem pijana i drogirana da bih podnela seks sa Hefnerom! (VIDEO)

Kada je došla u vilu, Kendra je samo 18 godina i želela je da pobegne od tadašnjeg prilično siromašnog života. Hju je tada imao već 78 godina
Vip priča
01:52h Autor:
Foto: Profimedia

Plejboj zečica Kendra Vilkinson, koja nije više u kući poznatog izdavača, konačno je otkrila detalje iz tog perioda života.

 

Kendra je objasnila da je morala da bude ili mnogo pijana, ili pod dejstvom opijata, kako bi preživela noći sa Hefnerom.

 

OVDE pogledajte kako izgleda seks bomba koja je Hju Hefneru rekla ne!

 

"Uglavnom sam bila mnogo pijana da bih uopšte mogla da podnesem seks sa Hefnerom. Trudila sam se da ne razmišljam o tome, bar do sutradan. Dosta pića i mnogo trave bili su jedini način da preživim sve", rekla je Kendra, danas majka dvoje dece.

 

http://www.youtube.com/watch?v=GaMWYuDlP5U
18 godina 78 godina

 

“Samo bi me pozvao da se popnem na sprat i to je bilo to”, kaže bivša stanarka vile. Takođe, Kendra tvrdi da u vreme kada je došla u "Plejboj Menšn" nije znala da to podrazumeva i seks.

 

Ko je menjao nos, a ko zadnjicu - OVDE pogledajte najpopularnije operacije poznatih!

 

Da podsetimo, Hefner je od 2002. godine oženjen Plejboj zečicom Kristal. Najdužu vezu Hju je imao sa Holi Medison, dok su mnoge devojke prodefilovale kroz njegovu kuću kroz čitav niz godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...