Uputila mu oštru poruku

Vesna Zmijanac besna na bivšeg: Loš si čovek, dvoličan i lažljiv!

Zmijančeva je izritirana izjavom koju je njen bivši dao medijima, a u kojoj tvrdi kako ona laže i kako nema ni u planu pomirenje sa njom
Šuška se 04.12.2014. - 11:32h
Foto: Kurir Arhiva

Vesna Zmijanac u toku "Grand festivala" sastavila je poruku Željku Rstoviću, svom bivšem partneru, u kojoj ga je nazvala lošom i dvoličnom osobom jer je rekao da se njih dvoje nisu pomirili.

 

"Ako si gladan, ružo, ja mogu da ti prosledim sarmu i vruću proju, srećo", glasila je poruka upućena biznismenu.

 

Nakon ove poruke, Zmijančeva je izritirana izjavom koju je njen bivši dao medijima, a u kojoj tvrdi kako ona laže i kako nema ni u planu pomirenje sa njom, sastavila novu poruku.

 

Kakvi muškarci zanimaju Vesnu Zmijanac, saznajte OVDE.

 

"Čitam novine! Za ovo više nema opravdanja. Loš si čovek, Željko, dvoličan i lažljiv", glasila je Vesnina poruka upućena Željku.

 

Željko dematovao Vesninu izjavu da su opet zajedno.

 

"Ne znam da li da vam kažem kako jeste ili ono što gospođa želi da čuje, i u šta hoće da veruje. Istina je da se sa Vesnom nisam pomirio niti planiram. Ne postoji razlog za to. A ako se sretnemo u liftu sa nekim, pa Bože moj, je l‘ i vi pričate sa svakim koga tu zateknete. Ne znam šta joj to treba i koja je poenta tog intervjua", rekao je Rstović.

 

Podsetimo, Vesna i Željko okončali su svoju romansu jer ga je pevačica uhvatila u prevari sa voditeljkom Tamarom Stojmirov.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...