Iskrena

Vesna Zmijanac ne oprašta: Ne visim ja na ofingeru, pa da me neko uzima i ostavlja kada hoće

Željko Rstić na sve načine pokušava da namoli Vesnu Zmijanac da razgovara sa njim kako bi izgladili odnose, ali i kako bi došao u priliku da joj objasni da su njegova osećanja prema njoj i dalje jaka, te da želi da se njihova veza nastavi
Vip priča 17.09.2014. - 15:50h
Foto: Kurir Arhiva

Otkako se Vesna Zmijanac 15. septembra vratila iz Atine, Rstić je konstantno sačekuje ispred ulaza u zgradu i bukvalno kuka, moli, plače da mu da još jednu šansu.

 

"Željko je shvatio da je pogrešio i da je Vesna ljubav njegovog života. Otkako je čuo da se vratila iz Atine, neprestano se šetka ispred zgrade u nadi da će se sresti i pričati. Noć pošto se vratila iz Grčke joj je čak zvonio na vrata, ali mu niko nije otvarao", govori dobro obavešten izvor.

 

Vesna na sve načine pokušava da ga izbegne i da do susreta ne dođe, jer je za nju ta priča završena. Komšije tvrde da je Željko toliko očajan da je pre nekoliko dana snužden sedeo u autu čitavo veče, gledajući u Vesnin prozor.

 

"Ne pratim to da li me neko sačekuje i ne zanima me uopšte. Ne visim ja na ofingeru, pa da me neko uzima i ostavlja kada hoće. Ponajmanje ja ne uzimam tuđe otpatke", rekla je Vesna.

 

Podsetimo, pre mesec dana Vesna i Željko okončali su svoju romansu jer ga je pevačica uhvatila u prevari u njihovom stanu, sa voditeljkom Tamarom Stojmirov.

 

Veza između Željka Rstića i voditeljke Tamare Stojmirov okončala se pre desetak dana kada je Željko u voditeljkinom telefonu našao poruke drugog momka.

 

Željko je Tamari oteo telefon iz ruke u trenutku kada joj je stigla poruka i video dokaz o prevari. Usled nervoze i histerije koja je nastala, Rstić i Tamara imali su udes, a posle te večeri više se nisu čuli.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...